עוצו לי עצה

Night Light

New member
עוצו לי עצה

במהלך לפרוסקופיה לקשירת חצוצרות, גדע לי הפרופסור המנתח את האורטר. 3 ימים התפתלתי מכאבים בבית החולים, וכל יום ניסו לשחרר אותי הביתה, עד שביום השלישי הקשיבו לי ובדיקת CT גילתה את גודל הפאדיחה. ביום הלפרוסקופיה, המנתח הגיע באיחור, ובוודאות לא קרא את התיק הרפואי שלי. למרות שניסיתי לתת את התיק הרפואי שלי לכל מי שהיה מוכן להקשיב לי יותר מחצי שניה - אף אחד לא הקשיב ואף אחד לא קרא, ורק בחדר הניתוחים עצמו, רגע לפני ההרדמה, הראיתי למנתח את הצלקות מניתוחים קודמים שעברתי, והבהרתי לו מה מצבי הרפואי שבגללו עשיתי את קשירת החצוצרות. כאשר הוא נכנס לבטן ונתקל במה שהוא חשב שהיא הדבקות בבטן - הוא חתך דרכה. כאמור - זה היה האורטר שלי. עכשיו - פניתי לעו"ד שאני מרגישה שאינה עושה דבר, מתחמקת מלהשיב לטלפונים שלי, וכאשר אני מתרגזת היא עוד מעזה לומר לי שהיא כועסת עלי על שאין לי אמון בה... אם כל מה שהיא עשתה עד היום זה להוציא עבורי את המסמכים הרפואיים מבית החולים (עליהם שילמתי אני, כמובן), האם אני יכולה לשלם לה עבור השירות הזה ולפטר אותו מהמשך הייצוג שלי בתביעת הרשלנות, או שאני צריכה לשלם איזה קנס על זה שאני מפטרת אותה לפני הגשת תביעה?

זה תלוי מה רשום בהסכם שכר הטרחה

בדקי מה רשום בהסכם שכר הטרחה בעניין הפסקת טיפול: בדקי האם יש שם 'סעיף קושר' וכיצד ניתן לסיים את הטיפול. מצד שני, אני לא בטוחה שיש לך סיבה טובה להפסקת הטיפול: קחי בחשבון שעורכי הדין העוסקים בתחום זה עמוסים בדרך כלל (אם הם טובים..) וטיפול בתיקים כאלו עשוי לארוך שנים ארוכות גם אצל עורך דין פחות עסוק. אני מציעה לך לקבוע פגישה עם עורכת הדין ולנסות ליישר את ההדורים: היא בוודאי תסביר לך מדוע ההליך לוקח זמן רב כל כך.

למעלה