עוצו לי עצה?

דורית1234

New member
עוצו לי עצה?

לא מזמן נישאתי מחדש. בעלי ואני מתכננים לנסוע לגור בחו''ל לכמה שנים, למטרת קידום הקריירה. הבן שלי, בן 7 מנישואיי הקודמים, יתלווה אלינו כמובן. אני אעשה את המקסימום שביכולתי כדי לשמר את הקשר בינו לבין אביו בארץ, אדאג שידברו בטלפון ובמסנג'ר, אדאג לביקורים תכופים בארץ, שלא יתנתק חס וחלילה הקשר ביניהם. אבל האקס שלי מתנגד בכל תוקף לנסיעה שלנו. מבחינה משפטית- הוא יכול למנוע מבעדינו? ומבחינה רגשית- האם לעד אהיה כבולה לאקס שלי ולגחמותיו, האגואיסטיות שלו, ורצונו לשים לי רגל בכל דרך אפשרית? האם לעד לא יפנים שאני כבר לא איתו ושלו, ושיש לי חיים חדשים? מה יהיה?

דורית1234

New member
מי זה רובינו? שם נראה שרק קומץ

מדברים ביניהם, (ובכלל לא בנושאים שקשורים או קלוונטים לשם הפורום) זה בכלל לא כמו כאן. אמנם פעם ראשונה שאני רושמת כאן הודעה, אבל קראתי קצת לפני שהעזתי לכתוב.

כדי למנוע "חטיפה" מראש

דא אקא מקרה הילדה לילי.. מאוד מאוד חשוב..שהאב יחתום לך על הניירות המתאימים שהוא מאשר את הנסיעה הזו. ויבקשו זאת במשרד הפנים..בלי הסכמה..את מועדת להיות "חוטפת" לפי חוק הבינ-לאומי..ומציעה לך להגיע איתו להסכם. במידה ולא ירשה..או שתבטלי את הנסיעה..או שתתני את הילד למשמורת שלו.. ואין דרך אחרת. חייבת להיות הסכמה.נקודה!!!!

כאילו דא?

זה הבן שלו ואת רוצה לעבור לגור איתו בחו"ל..על מה את מדברת? זה שהוא רוצה לראות את הבן שלו לא דרך מסנג'ר זה אגואיסטיות? אני חושבת שאת האגואיסטית פה.. מה זה קשור שאת כבר לא איתו זה עדיין הבן שלו

דורית1234

New member
לא, ברור שלא בזה מדובר

כשכתבתי אגואיסטיות. אני מבינה מאוד את רצונו להיות קרוב לבן שלנו. הם אוהבים מאוד אחד את השני. האגואיסטיות שלו קשורה בדברים אחרים, שמופנים כלפיי, וברצון שלו לעכב את חיי ואת הזוגיות החדשה שלי. אני רוצה להתקדם. מבחינה מקצועית ורגשית. גם בעלי רוצה. יש לנו אפשרות למצוא את זה בחו''ל, ואין לנו כל כך אפשרות לעשות את זה כאן. אני מוכנה, רוצה ויכולה לתרום כמה שאפשר לקשר ביניהם. אבל אני לא מוכנה לאבד את עתידי ואת חיי רק בגלל שהייתי נשואה פעם למישהו אחר- שלא רוצה לשחרר. אני רוצה למצוא אמצע. חיים חדשים עבורי- ומה שהכי טוב לבן שלי (שכולל קשר הדוק ככל האפשר עם אביו). מגיע לי גם לחיות, לא רק להיות אמא של והאקסית של.

folkman1

New member
רק לא נאמר ,האם האב ביקש

את הילד לחזקתו????????? או שפשוט מונע להוציא את בנכם ללא מתן פיתרון לענין

יכול גם יכול ואפילו מתבקש

לילדים של מיום הגט יש צו עיכוב יציאה מהארץ. זה היה התנאי הראשון שלו להתקיימותו של ההסכם. בהתחלה לא הבנתי, אבל היום מבינה ואפילו שמחה על כך... לא הייתי רוצה שהקשר ביניהם יתנתק. ילדים של גרושים עוברים די והותר, לנתק אותם מהארץ, מהחברים, מהסביבה הטבעית בנוסף לניתוק מאב...זה אגואיסטי מצידך. לא מבקרת אותך , זה ענינך...אבל דעי לך שהוא יכול להוציא צו עיכוב והצדק והחוק עימו.

עלייך

לפתוח את הסכם הגרושים שלך ולבדוק מה כתוב שם לגבי הוצאת ילדים לחו"ל. מה יהייה? באמת מה יהייה?!... ועד מתי...

אני לא בטוחה מה יותר אגואיסטי...

להגביל אותך או להגדיל את המרחק בין האב לבן. אולי שהוא יישאר לגדול אצל אביו ואת זו שתישמרי על קשר טלפוני ובמסנג'ר ואם האב אינו מוכן לשמור ולגדל את הבן... אז אין לו גם את הזכות להגביל אותך להוציא אותו. לסיכום אני רואה שתי אופציות: הראשונה - שהבן יגדל אצל אביו ואת זו שתישמרי על קשר טלפוני ומסנג'ר וביקורים כל כמה חודשים. השניה - במקרה והאב אינו מוכן לגדל אותו שתפני לבית משפט שיאפשר לך להוציא את הילד לחו"ל למטרת מגורים, כי אין סיבה שאת תוגבלי לא לחיות בחו"ל. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. בהצלחה

יפה לך דורית..../images/Emo193.gif

לחשוב רק על התחת הגדול שלך..!! גם אם הילד היה בחזקת האבא....? היית כותבת לנו היום...? ואללק את....לקשור אותך באזיקים ולהאכיל אותך קש.

לקשור אותי באזיקים ????

אתה חושב רק על התחת הגדול שלי??????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגעגתי...

במצב הפוך,שהבן שלך היה בחזקת אביו

לא היית אתנו פה בפורום עכשיו מבקשת עצה רעה ותמיכה לדורית. היית במקום אחר לגמרי, רושמת צ'ק לאיזה עורך דין מניאק.

מאמין שלא ניתן להגביל אותך,

הבעיה היא שאת משאירה את הילד בלי אבא וכל סיפורי טלפון/מסנג'ר/ביקורים פעם במידי פעם טובים אולי לפורום. לא מבין. היתה חתונה אחת, עכשיו חתונה שנייה. יש מצב שהילד הוא אחד הדברים החשובים בחייך? לא סוגרים דברים כאלה לפני החתונה? את לא כבולה לאקס, את כבולה לילד שצריך אבא. אם הילד מפריע לך, לדעתי האבא ישמח לקבל אותו.

יערית

New member
הנה דרך המישקפיים שלי

יודעת שגם אם תיזדמנה לי הזדמנות לעבור עפ פרק ב' שלי לארץ אחרת,להיתפתח לשגשג אני מיד מכבה את המחשבה הזו ולו רק בגלל שלא אוכל לשאת את הניתוק שיהיה לילד מאביו. אעשה מאמצים לפרוח כאן ולא לברוח מכאן.

בן הקשת

New member
הבן שלי, ... יתלווה אלינו כמובן..

מה כל כך "כמובן" כאן
זה הבן "שלך
"
או.... "שלנו"
עם כל הכבוד לך, הגישה שלך פסולה, וזה ניכר בהתבטאויות שלך. מעניין, שאת דואגת מבחינה רגשית, לעצמך, ולא דואגת מבחינה רגשית לילדך. אני יכול לספר לך, שבמקצוע שלי, שהוא ייחודי בארץ (וגם די בעולם), בארץ כמעט אין לי איפה לעבוד, ואני תקוע (ואללה תקוע) באוניברסיטה, עם משכורת חרא, ואפס אתגרים, בשעה שיכולתי לחיות כמו גדול בארה"ב, עם משכורת של $150000 לשנה לפחות. ...אבל יש לי אחריות רגשית כלפי הילדים שלי והדרך בה הם יגדלו. אבל אולי זה רק אני. אולי אני הדפוק כאן בעסק. מה את אומרת???

למעלה