עוצו לי עצה

niref1

New member
עוצו לי עצה

חבר'ה - דעתכם בבקשה: ברצוני ללמוד לפסיכומטרי במטרה להוציא ציון גבוה מאוד שכן אני רואה עצמי כאדם אינטליגנט מאוד. כל הבגרויות שלי הן מ - 95 ומעלה אך לא עשיתי פסיכומטרי. ברצוני להתקבל לטכניון למגמת הנדסת אווירונאוטיקה וחלל. על איזה בית - ספר ללימוד פסיכומטרי אתם ממליצים? לפי מה שהוגנב לאוזני, יואל גבע נחשב ממש מצוין אם כי יקר. אם תוכלו להמליץ לי אודה לכם מאוד...

OoלילךoO

New member
המלצה+ניפוץ מיתוס

קודם כל, אני ממליצה לך לקרוא את זה. דבר שני, אני ממליצה לך ללכת ל"קידום". יש שם מורים ממש מעולים (ואיכפתיים ושווים- אבל זה לא קשור לעניין...
). התרגילים שנותנים ב"קידום" ברמה ממש גבוהה. אפילו יותר מהפסיכומטרי עצמו- קשה באימונים קל בקרב!

niref1

New member
תודה לכם

טוב - ממש תודה על ההמלצות - חיזקתם בי את התחושה שיואל גבע הכי מתאים לי אז אני ארשם לשם. דרך אגב קראתי את ההודעה שלך - ואני מסכים איתך באופן חלקי. אתה לא יכול להיות טיפש בשביל להוציא 760 בפסיכומטרי - חייבת להיות בך מידה של תבונה. כלומר יש בו בפסיכומטרי מדד לא נכון שמושפע מהגורמים שציינת, אך הצלחה בו טמונה בהחלט גם באינטיליגנציה של הנשוא. טוב, זו דעתי בכל מקרה. תודה לכולם!

Minerva

New member
../images/Emo140.gif

לפי מה שאני שמעתי... יואל גבע הכי מומלץ!

REUTREUT

New member
יואל גבע, ללא ספק (למרות שעוד

לא הגיע הציון...
. המרכז הארצי ה%&#&&&% !! רעות. (אמוטיקון-של-על-סף-יאוש)

קידום, אבל לא סתם..

קידום עם המורה יואב (לא זוכרת שם משפחה..). המורה הכי הכי תותח.. פשוט מורה מדהים. בדיוק טוב לאנשים אינטלגנטים..

למעלה