עוצו לי עצה..

Chef25

New member
עוצו לי עצה..

אהלן אהלן אני גר בביניין אשר החנייה משותפת למספר בניינים, ביומי הראשון מצאתי חנייה לאופנוע ממש על מפתן הדלת של המדרגות. וכמוני עוד מספר דו"גים קטנים וגדולים. בתחילה ראיתי שיש בעיה לעלות את המדרכה ולהחנות, אז בימים הראשונים נלחמתי קצת עם המדרכה עד אשר מאסתי. בוקר אחד התעוררתי, שינסתי מותניים, הפשלתי שרוולים, ערבבתי מלט עם חול וחצץ ויצרתי עלייה בפינת החנייה!! אמרתי לעצמי: " שף אתה אלוף, אבל מה תעשה כאשר אחת הפחיות תחנה על הפינה?!" מסתכל אני בפיילה ורואה שנשארה מסה לא קטנה, אל הפינה השנייה (אומנם מרוחקת אבל פינה) ויצרתי עלייה נוספת! ושוב שאלתי את עצמי: "את מרפי אתה מכיר?! ואם גם את זאת יחסמו?! מה תעשה אז...?!" את שארית הבטון הנחתי באמצע המדרכה, יצרתי עלייה שלישית, הרי מה הסיכוי שאחזור מאוחר מהעבודה וכול השלושה יהיו חסומות?! אז לפני כחצי שעה חזרתי וראיתי במו עיניי, כול השלושה חסומות!!! וזו לא הפעם הראשונה! חברים יקרים אבקש את עצתכם למקרה הנ"ל תודה רבה שף על-זד!

tzuriFZ6

New member
שף, זו אילת!

מי הרשה לך לשים בטון בלי לדבר עם נופי??
גלגלו (אתה והדוג"ים האחרים) קוביית בטון כזו חמודה וסגרו חנייה אחת לדוג"ים. אם זה יעשו בעיות, תגיד "אני מכיר את זה ואת זה ואת זה!" יאמינו לך, זו אילת.

jony stekino

New member
לשם בטון זה אסור ?

אצלי בבניין לשכן לא היה עמוד לקשור את האופנוע , אז הוא קדח חור עם קונגו ביסודות של הבניין

למעלה