עוצו לי עצה

פפירוס

New member
עוצו לי עצה../images/Emo53.gif

שלום לכולם! אני סטודנטית לעיצוב בדרך לפרוייקט בנושא פרסום וצרכנות בארץ. אני צריכה לתכנן פרסום שהוא אינטראקטיבי, זאת אמרת פרסום פעיל בו הצרכן מבצע איזה שהיא פעולה בזמן השימוש בפרסום.שהאמירה שלי היא נגד פרסום ונגד תרבות הצריכה .חשוב לי שהצרכן יקבל פרסום חכם והוגן בו הוא יצטרך לחשוב ולבצע,במקום לקבל רק שטיפת מח אשליות ומסרים מיניים. אז למבינים שבניכם אני אשמח שתתנו עצה.

dundybar

New member
עצה לסטודנטית

אני לא יודע אם אני קולע למטרה, אבל אחד האפשרויות לגרום לאדם לחשוב בפרסומת היא לכוון אותו למוצר צריכה למאכל שהוא מבחינת הרכיבים שלו - בריא יותר. הרבה יותר קל להביא את שמעון פרנס שיביא לנו דוך בחומוס ולחשוב שהחומוס הוא אחלה, או להביא את ז´ק כהן שיחזיק את החזה ויגיד: חומוס עושים מהלב או לא עושים בכלל. אז שיחקו לנו אותה בכוכבים וקלישאות, אבל אף אחד לא נותן את הדעת על ההרכב של החומוס. הידעתם שהחומוס של צבר ושל שטראוס מכיל. ... 27-29% שומן ?! אתם קולטים מה זה ? שליש ממה שאתם מכניסים לפה זה בעצם חמאה ! שמן ! רעל ! כמה שומן רווי יש בזה ? אלוהים - כמה קלוריות יש בזה ! אז אולי שמעון פרנס לא מגנב בסיבוב, אבל רואים על הפיגורה שהוא לא צרכן גדול של החומוסים. קלעתי ?

לא כל כך הבנתי..

אבל אני ממש אשמח לעזור... הכיוון נשמע לי מובן אבל לא השאלה עצמה... אם תוכלי להסביר לי שוב אולי אוכל לתרום לך למחקר. ע.ד.

למעלה