עוצו לי עצה בבקשה...

• פותח הנושא kimo
  • פורסם בתאריך

kimo

New member
עוצו לי עצה בבקשה...

הסבתי מקלט של הבניין המשותף שלי לחדר אימוני הבית שלי (קראטה) כולל כמה אינסטרומנטים כמו שק, מראה וכדומה. אבל- הרצפה היא רצפה של מקלט.. בטון מחוספס ולא ממש נעים לאימון כשיחפים מישהו נתקל בסיטואציה \ יודע מה יכול לשמש כרצפה לאימון (ולא יקר כמו לרצף או לכסות בפרקט.. ) אם למישהו יש עצה טובה - תודה מראש על ההתיחסות

חשבת על מזרונים

מזרונים מהסוג העבה יותר, ככה לא תורגש הריצפה המחוספסת.

PVC דליק מאוד, ובשעת שריפה

משחרר גז רעיל ביותר (מישהו זוכר איזה?). כמו שכתב אמיר, אם המקום משמש כמקלט, כדאי שהוא יהיה תקני.

פוליויניל כלוראט

הייתי מהמר על חד תחמוצת הפחמן או תחמוצת כלור כלשהי. לא משהו שנעים לנשום.

amir_aikido

New member
זה פחות פשוט משאתה חושב

אם המקלט אמור להשאר גם מקלט (ובימינו זו דרישה מאוד נפוצה) אז אתה מאוד מוגבל בחומרים שמותר לך להכניס לתוכו כריהוט: אסור להכניס מוצרים דליקים ויש עוד הרבה מגבלות לפי התקן של המקלטים. קח זאת לתשומת לבך, ואל תעשה במקלט שום דבר ללא הסכמת שכניך (זה גם המקלט שלהם) שלא תמצא את הדברים בחוץ ... אמיר

ש ו ג ו ן

New member
לדעתי

אתה תיצור בעייה לכלל הבניין עם אישורי ה"גא כשתצטרכו או אישורי מכבי אש, ש/לא נדבר כלל על הביטוח של הבניין עצמו על ידי מס רכוש במיקרה שחס וחלילה הבנין נפגע במלחמה. תחשוב על זה טוב טוב לפני שאתה שם מיזרנים, פי וי סי וכ"ו. תשאיר אותו ככה ותתאמן עם נעליים אתה הרי לא מבצע נפילות והטלות..

kimo

New member
השתעשעתי היום ברעיון...

"לרפד" בשטיחים. גם לא הרצפה לא תקרע את הרגליים,זה אפילו נראה לי ככר נוח לאימון קאטות וכאלה, וזה גם בטח "יעבור" אצל השכנים כי גם ככה חשבנו בזמנו לעשות שם חדר לילדים של הבניין עם שטיחים ומשחקים וכאלה. אז עכשיו זה יהיה חדר משחקים לילד הגדול...

amir_aikido

New member
פתרון

יש שטיחים עמידים לאש (שנועדו מהמקור למקלטים) אני לא אתפלא אם הם יותר יקרים, אך כך המקלט ישאר מקלט תיקני (ואם אתה רוצה שהשינוי שלך יחזיק מעמד את השכנים, זה חשוב).
אמיר

למעלה