D e c e m b e r
New member
עוצו לי עיצה
הכרתי (באתר הכרויות) בחורצ'יק - 2 מסרים באתר הכרויות, 3 שיחות מסנג'ר, 1 שיחה בטלפון (כל זה תוך שלושה ימים)...למחרת שיחת הטלפון, אני מקבלת SMS : "יקירתי, את קרן שמש בליבי גורל שלח לי אותך להאיר את נשמתי"...הנייד נשמט מידיי...
- מצטערת, אותי זה מרתיע. (במיוחד אחרי שיחה אחת, רבע תמונה וללא פגישה עדיין). לא אאריך בדברים, לאחר מס' ימים (ללא שיחות טלפון) הסברתי לו שזה לא זה... אבל מה ? נתתי לו את הנייד השני שלי במעמד שיחת הטלפון (שלא תמיד בשימוש) - ואתמול (אחרי חודש של שתיקה) מתקשר בחור (זה לא הקול שלו) ומציג את עצמו : שמי X קיבלתי את הנייד שלך ממישהו אשמח להכיר"... (ואני יודעת ב 100% שההוא ממקודם עומד לידו, אינטואיציה נשית נווו
ובטוחה שהוא נתן לו את המס' שלי , כי הוא היחיד שנתתי לו את המס' הישן שלי). שאלתי מי מסר לך את המס'? אמר שהוא לא מעוניין להיחשף..
כמובן שביטלתי את השיחה ב"אני לא משוחחת עם מישהו שאני לא אישרתי שיקבל את המס' שלי...ובלה בלה בלה... מה אתם אומרים ? להתקשר או לSMS לבחור ההוא שיפסיק למסור את הנייד שלי? להסתכן עם האינטואיציה שלי ? (מתנצלת על האריכות
ועל זה שבקושי ביקרתי ... לימודים...
)
הכרתי (באתר הכרויות) בחורצ'יק - 2 מסרים באתר הכרויות, 3 שיחות מסנג'ר, 1 שיחה בטלפון (כל זה תוך שלושה ימים)...למחרת שיחת הטלפון, אני מקבלת SMS : "יקירתי, את קרן שמש בליבי גורל שלח לי אותך להאיר את נשמתי"...הנייד נשמט מידיי...