עוצו לי עיצה

D e c e m b e r

New member
עוצו לי עיצה

הכרתי (באתר הכרויות) בחורצ'יק - 2 מסרים באתר הכרויות, 3 שיחות מסנג'ר, 1 שיחה בטלפון (כל זה תוך שלושה ימים)...למחרת שיחת הטלפון, אני מקבלת SMS : "יקירתי, את קרן שמש בליבי גורל שלח לי אותך להאיר את נשמתי"...הנייד נשמט מידיי...
- מצטערת, אותי זה מרתיע. (במיוחד אחרי שיחה אחת, רבע תמונה וללא פגישה עדיין). לא אאריך בדברים, לאחר מס' ימים (ללא שיחות טלפון) הסברתי לו שזה לא זה... אבל מה ? נתתי לו את הנייד השני שלי במעמד שיחת הטלפון (שלא תמיד בשימוש) - ואתמול (אחרי חודש של שתיקה) מתקשר בחור (זה לא הקול שלו) ומציג את עצמו : שמי X קיבלתי את הנייד שלך ממישהו אשמח להכיר"... (ואני יודעת ב 100% שההוא ממקודם עומד לידו, אינטואיציה נשית נווו
ובטוחה שהוא נתן לו את המס' שלי , כי הוא היחיד שנתתי לו את המס' הישן שלי). שאלתי מי מסר לך את המס'? אמר שהוא לא מעוניין להיחשף..
כמובן שביטלתי את השיחה ב"אני לא משוחחת עם מישהו שאני לא אישרתי שיקבל את המס' שלי...ובלה בלה בלה... מה אתם אומרים ? להתקשר או לSMS לבחור ההוא שיפסיק למסור את הנייד שלי? להסתכן עם האינטואיציה שלי ? (מתנצלת על האריכות
ועל זה שבקושי ביקרתי ... לימודים...
)

כן, להתקשר אליו

להבהיר לו שאת מבקשת ממנו לא למסור את הלאה את מספר הטלפון שלך, תאחלי לו המון בהצלחה וזהו, בנימוס. כי לא הבהרת לו מספיק טוב, הוא עלול להמשיך להמליץ עלייך לחברים שלו.

D e c e m b e r

New member
אני חושבת שהיתה לו מטרה אחרת

הוא כנראה ציפה לשמוע איך אגיב ל"חבר" שלו, ולדעת אם אני במע' יחסים או לא .. (כי מהשיחות שלנו במסנג'ר, סיפר לי שכשיצא עם מישהי והיא לא ענתה לו לטלפונים מדי פעם, הוא חשד בה ושלח את החבר שלו להתחיל איתה באתר הכרויות ולקבוע איתה...)

אז בשביל שהוא לא יחזור על זה שנית

כי הוא נשמע אחד שכן יעשה את זה שוב... פשוט תבהירי לו בלי רמזים, בישירות ונגמר העניין, כי אם לא תבהירי לו אז צפויה לקבל עוד כאלו שיחות בשביל לבדוק אם את פנויה.

Mr Darcy

New member
oh my god.

I was exposed. האמת אני לא ג'נטלמן אנגלי.שמי ציון ערוסי מבת ים. רוצה שישליק קבב?

למעלה