עוצו לי עיצה

• פותח הנושא Olv
  • פורסם בתאריך

Olv

New member
עוצו לי עיצה

תמורת איזה ספיידרמן מאלו שמוצעים למטה כדאי לי להחליף את אמריקן ומפייר הראשון בכריכה רכה?

SpectaculR

New member
יכולת פשוט לשאול אותי במייל :)

האהובים עליי הם Brand New Day שתוכל להמשיך אותו. גם ציור נפלא (Steve Mcniver. תרשום בגוגל) וגם מציג את כל העסק של ספיידרמן בצורה מצוינת, כולל כמה אויבים חדשים וכן הלאה. בנוסף, האוגדן השני של The Gauntlet הוא האהוב עליי בסדרה. ממש מוצלח, ולא צריך בכלל לקרוא את האוגדן הראשון בשביל להבין מה הולך שם! דן סלוט כותב שהוא סבבה לגמרי ויש שם את מיסטיריו, שהוא ממש מגניב גם.

Elad Lerner

New member
Brand New Day

אני לא קורא ספיידרמן, ואני לא ממש מתעניין בעלילה. אבל האם הכותר הזה הוא לא ההמשך הישיר של One More Day? הקומיקס, שאפילו מי שלא מתעניין בגיבורי על שמע שהוא כנראה אחד מההכי גרועים שיצא תחת מארוול? אני לגמרי מתבסס על וויקיפדיה כאן (רק כי לא בא לי לחפור ביקורות ישנות) http://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man:_One_More_Day "undoubtedly the worst comic Marvel published in 2007" and a "deus ex machina of the highest order." בגלל שאני מבין גם ש-One More Day עשה סוג של ריסט על העלילה של ספיידרמן, אני לא אומר ש-Brand New Day בהכרך רע. אני רק תוהה איך ההמשך מנסה לעשות סדר בהכל, והאם לא צריך לקרוא לפני זה את הקומיקס הגרוע כדי להנות מהטוב על מנת להבין את העלילה.

למעלה