עוצו לי גוצו לי

evil i

New member
עוצו לי גוצו לי

אני מעוניין ביעוצכם. הנה פרוייקט צביעה שלי. אני באמצע. יש עצות לפני שאני ממשיך להחריבו? אגב, הצעה לרקע תתקבל בברכה.

evil i

New member
חשבתי אולי

לעשות לה רקע בגוונים של צהוב. זה יילך יופי עם הירוק של הספה והכחול של הג'ינס, לא?

גולי מ

New member
אני בעד רקע כתום

ילך נהדר עם הכורסא הירוקה (והדומיננטית - לאיזון) והשיער הסגול.

evil i

New member
המממ...

אכן מרגיע יותר. הכורסא דומיננטית בהחלט. אולי כדאי לי להשקיף אותה קצת כדי שתהיה כאילו בהירה יותר?

spidey 82

New member
אולי כדאי שכן...

כורסא ירוקה מזכירה לי את הסלונים הישנים, ולא במובן הטוב (יש כזה בכלל?). אהבתי יותר את הרקע הצהוב.

גולי מ

New member
נהדר

הטקסטורה דמויית הטפט על הקיר מוסיפה המון (ביחס לכתום השטוח בהתחלה). מה שכן, הייתי שוקלת פיתרון אחר לריצפה (ובכלל זה לבדוק האם המפגש בין הרימפה לקיר, יכול להיות קצת אלכסוני - יתן לתמונה קצת יותר אנרגיה בקומפוזיציה). בכלל, יופי של ציור

evil i

New member
תודה

הרקעים שהצעתי בהתחלה לא היו אמורים להיות הסופיים, זה היה רק כדי לראות איך הציור מתמודד עם הצבע. הרעיון לא היה של ריצפה וקיר, אלא רקע קצת דינמי. אם תוכלי לפרט קצת על הקטע של מפגש אלכסוני, אני אנסה לשחק עם זה בהזדמנות הקרובה (נגמר לי הזמן ואני צריך לחזור לצה"ל)

גולי מ

New member
דוגמית

הרעיון נלקח מהסטריפים של גארפילד. אם אתה מכיר אז תוכל לשים לב שהסטריפים מורכבים מ- 3 תמונות. הוא מדגיש את עומק התמונה-פרספקטיבה בכך שבכל אחת מ- 3 התמונות המפגש בין הקיר לריצפה הוא בזווית אחרת. זה גם נותן יותר דינאמיות למבנה הסיפורי (בקומיקס שהוא בפני עצמו די סטאטי, בכל-זאת, גארפילד עצלן...). בדוגמה הזו, הכורסא כבר פחות באוויר. נסה קומפוזיציות שונות בין הקו הזה לבין זוית הטית הראש או המבט

evil i

New member
ביקום האולטימייט

זה הראש הכחול של סטארק. ושאר הגוף. מעניין אם גם הפין שלו חסין למכות חיצוניות...

למעלה