עופר מה השם של השחקן שמשחק את עופר? איפה אפשר למצוא תמונות שלו?
ע עד הסוף הטוב New member 4/1/04 #14 ../images/Emo26.gifלפי דעתי../images/Emo36.gif הוא לא כזה מכוער אבל הוא גם לא חתיך כמו אני יודעת שהיא כבר מתחילה להמאס... פשוט יש לי רק איזה 5 תמונות שעולות לי... בקרוב נביא עוד תמונה...
../images/Emo26.gifלפי דעתי../images/Emo36.gif הוא לא כזה מכוער אבל הוא גם לא חתיך כמו אני יודעת שהיא כבר מתחילה להמאס... פשוט יש לי רק איזה 5 תמונות שעולות לי... בקרוב נביא עוד תמונה...
ה ה ר מ י ו נ י £ New member 4/1/04 #15 אממממ.... יש לי סוד איילת../images/Emo26.gif יהודה.... אז הוא בן. אבל אל תגלי לאף אחד
ע עד הסוף הטוב New member 4/1/04 #17 ../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif../images/Emo36.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי נשמה... דיברתי על התמונה של יהודה לא על יהודה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif../images/Emo36.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי נשמה... דיברתי על התמונה של יהודה לא על יהודה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
° °•BeNjA BuBa•° New member 4/1/04 #18 עמית יש לי סוד....../images/Emo26.gif היא- זה התמונה אל אל תספרי טוב
° °•BeNjA BuBa•° New member 4/1/04 #16 ../images/Emo183.gifלפיייי דעתיייייי../images/Emo70.gif הוא שווווה בטירוףףף