עופר שכטר הקופיף

דָניאֵל

New member
../images/Emo129.gifאנשים טובים אתם../images/Emo24.gif

בפורום אחר כבר היו מקללים על כזה דבר ....
אבל פה לקחת את זה בבגרות ......
האוירה פה נעימה בגלל זה
דניאל .

B a M b i 1

New member
למה לקלל?..

זה דבילי לקלל! חוץ מזה מה שאמרתי מבטא יותר טוב את הדברים שאני אומרת מאשר קללות....

עידית 21

New member
היי לכולם. תגידו עופר נכנס לפה לפעמים?

חוצמיזה הוא פשוט בן אדם מקסים ומדהים. פגשתי אותו כמה פעמים והוא חבל על הזמן.

B a M b i 1

New member
לא נראה לי שהוא נכנס!

אבל הוא היה לא מזמן בפורום שלו בההידפארק ובנענע! אני לא חושבת שהמנחים יודעים שיש פה בתפוז את הפורום הזה! וגם אני פגשתי אותו והוא הכי חמוד שיש!!

חח מסכן עפר...

ביום שמושיק טס )-': אז היינו באולפנים, ועפר המסכן ירד לו... וכולם ממש הסתערו עליו!!!!!!! אפילו ת'אוכל לא נתנו לו לאכול! חיחיחחחחחחחח.... הייתה מישהי שניגבה לו ת'זיעה... שיהיה בריא העפר הזה! איך הוא שורד עם כל הבנות האלה?

תקשיבו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

כולם יודעים שמושיק מת על מדונה
אז ברגע שהוא טס לתיאלנד מדונה באה לארץ
איזה מסכן הוא....

נכון.....

מושיק באמת מפסיד את מדונה..., אבל אל תדאגו, זאת בטח לא הפעם האחרונה של מדונה בארץ, וחוץ מזה הוא פגש את כל הסלבס בטקס האוסקר... אוףףףףףף........ שמתם לב שמאז שמיכאל עזב, מושיק טס ושירי הצטרפה (אני שונאת אותה ואני מנסה שלא...) אקזיט נהיית יותר משעממת? זה בעיקר בגלל מיכאל.... איך נשרוד בלעדיו? הוא היה עושה את אקזיט ה - יציאה...

B a M b i 1

New member
שמעתי על זה!!

שממש התנפלו עליו...ומשכו אותו והעיפו אותו..חחח איזה מסכן!! אני לא מבינה איך הוא עוד מסכים לרדת אליהם שוב?!?! לוקח סיכון..חח-הן יכולות להרוג אותו!

כנסוווו

אתם מבינים איזה מתוקים המנחים שלנו? הם יכולים לצאת החוצה מהחניה, אבל הם לא נותנים לנו סתאם להיות שם.... הם מוכנים לסכן את החיים שלהם (חחח.... כמו שעפר סיכן) בשביל לעשות לנו שמח... אולי גם אנחנו נעשה להם שמח עם הSMSים של אייל כהנא?

למעלה