עופר פאר "המקצוען"

REFOP

New member
עופר פאר "המקצוען"

מה קרה? החזרת שחקן אחרי שהפסיד טכני במוקדמות הפעילו עליך לחץ? איפה העקרונות שלך? יש פער גדול כשיושבים בבית ומותחים ביקורת לבין כשיוצאים לשטח ויש אילוצים. אני בטוח שיש לך תשובה גם לזה...אתה טוב בזה!

REFOP

New member
דרך אגב אני לא

מהאיגוד ואני לא שיך לשום איגוד. אני אדם פרטי שמכיר אות היטב עוד מהתקופה ששחקת במכונות במונטין.

Anin17

New member
מישהו רמז שאתה מהאיגוד?

אתה יודע מה אומרים על ראש הגנב בוער הכובע
ועוד דבר אנחנו פורום דמוקרטי וכל אחד יכול לכתוב פה הודעות מבלי לקבל אישורים לתוכן אל תנצלו את זה בשביל להתקיף אנשים פרטיים יש גבול לכל תעלול

neta69

New member
למר אני

או איך שקוראים לך לי זה לא משנה אבל על תיתקוף אנשים במיוחד שאתה לא ההיתה שם וראיתה במוע עינך אתמה שנעשה זה חוצפה להוציא מישהו בהפסד טכני זה לא ספורטיבי ולא מקובל ושלא תחשבו שאני תוקף פה מישהו בטעות תודה רבה ויום טוב .

REFOP

New member
אני היתי שם וזה לא חוצפה

אלו הכללים..השחקן למרות שהוא הוא הוביל במשחק החליט לפרוש באמצע לכן יריבו קיבל ניצחון טכני (דוד). אלו הכללים וכך פועלים בכל ספורט ובכל מקום (עופר מכיר את הכללים). זה לא יתכן דבר כזה מה שהוא עשה כאן

REFOP

New member
ומה שמעניין!

שגם דוד וגם מוטי עלו לשלב הבא. לא היה משחק חוזר שניהם עלו לשלב הטלוויזיה. לזה קוראים הצגה ולא טורניר

REFOP

New member
מצורף הודעה של MASTER

• עוד פעם...ו 9ball master ו 09:58 | 16/12/05 נציגי האיגוד בוחרים בדרכים העקומות שלהם.... שים לב לכך ש hagai billiard רק ציין שיש אקדמיה במועדון הקיוז ואילו אתה בחרת לברך אותו על היוזמה כאילו שהוא חלק מזה... איך אתה יודע מיהו עם אתה לא חלק מהאיגוד ואו מועדון הקיוז.... למה ללכת בדרך עקומה, למה לא לבוא בצורה ישירה ולהביא דעה. עכשיו אתה מבין אדון ANIN שום גנב ושום כובע

O f e r P e e r

New member
אני בטוח...

שיש דברים שאנחנו לא מתגאים בהם... קרוב לוודאי גם אצלך!!! אבל, תנסה להשאיר את העבר האישי שלי בצד!!! הוא פשוט לא רלוונטי כאן!!! בבקשה ו...תודה מראש!!! דרך אגב: אתה יכול להוכיח שאין לך קשר לאיגוד??? (אולי בכל זאת תפליא אותי...)

O f e r P e e r

New member
אולי...

תגלה לנו מי הוא השחקן שהפסיד טכני והוחזר??? ואם לא תגלה... אני אישית אתבע אותך על הוצאת דיבה- כאילו אני "מסדר" דברים באירוע לטובתי...

O f e r P e e r

New member
אתה חי על...

סיפורים כנראה!!! השחקן מוטי פרש מסיבות אישיות!!! ולעולם לא שב לשחק בתחרות!!! אתמול שימש כשופט בלבד!!! לא שיחק!!! ולא ישחק!!! בליגת סקורס 2005!!! טעות גדולה, לבוא ולהאשים אותי בדבר שלא היה ולא נברא!!! לפני בדיקה אישית!!! אם באמת היית שם... היית רואה לבד!!! אתה וכל אחד המעונינים ולבדוק את טבלת הגרלת הליגה, כולל כל התוצאות!!! וכל תנועה שנעשתה בליגת סקורס 2005--- מוזמנים!!! פשוט תתבייש לך כאשר אתה מאשים אותי בדברים שמעולם לא נעשו ולא ייעשו!!! על ידי!!! תתבייש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anin17

New member
שוב על מנת למנוע אי הבנה

כאשר הודעה אחת נמחקת כל ההודעות שמשוייכות אליה נמחקות אוטומטית ואין דרך להשאירן ולהשיבן נמחקו פה הודעות של REFOP ומעתה הוא יוכל להמשיך לקרוא פה בלבד

9ball master

New member
לא נורא, תמיד...

תוכל למצוא אותו ואת חבריו בפורום של האיגוד, מהללים את עצמם....

Anin17

New member
האיגוד וחבריו רצויים גם פה

כל עוד יתנהגו בהתאם לנהלים

9ball master

New member
אני בטוח ש....

נראה אותם פה שוב, קצת שקט והוא יחזור בשם חדש.... ממש התנהגות בוגרת אני בעד שיהיה נציד איגוד בפורום, אבל בתור שכזה עליו להיות יצוגי, רציני ולא אחד שמתחבא ותוקף סתם בלי הפסקה!

9ball master

New member
דרך אגב..

עצם העובדה שהוא הופיע פה בתזמון שהוא הופיע רק מראה לך שהאיגוד עוקב אחרי הפורום באדיקות

Djx

New member
עופר פאר תבוא לבקר בלינקולן ראשל"צ

עופר פאר תבוא לבקר בלינקולן ראשל"צ אולי נעשה משחק (לא צוחק!)

למעלה