עופר ניסים- גאון !!!

mix drix

New member
עופר ניסים- גאון !!!

היצירות של עופר ניסים גורמים לי לבכות - כל יצירה שלו גאונית מושלמת ! חגיגה על חושית ! אחד היוצרים הגאונים אם לא הראשון בדורו ! פשוט לשמוע ולהתעלף - עופר ניסים - אם אתה רואה את זה אז שפשוט אף פעם אל תטיל ספק בכישרון הנדיר שלך בתחום !

../images/Emo186.gif../images/Emo5.gif../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עופרה תחזיר לך תשובה כשהיא תסיים עם הלק, הפן והציפורניים... היה שווה להצטרף לפורום הזה רק בשביל לקרוא את ההודעה הזאת תאמין לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

TRANCE ADDICT

New member
אל תשחק אותה אסף../images/Emo3.gif

כולנו יודעים שאתה הולך להתקרחן בפורים במסיבה של הFFF באומן 17...

עלית עליי.....

אבל למה לגלות לכולם למה?! חחחחח אני הולך להעלות אבק עם המנשנש הטקסני. כ"כ הרבה זמן חיכיתי לפינוק טוב כזה, שאתה לא מאמין....

psyosi

New member
תאמת יש לו חרא מוסיקה

עופר ניסים עושה מוסיקה על הפנים יש לו מוסיקה שיטחית רק עם שירים אפילו אין מלודיה תאמת אני לא אוהב אותו , אבל כל אחד ומה שהוא אוהב ..

אחשלו1

New member
חבר'ה? מצחיק פה!!

טוב לשמוע אנשים שמבינים בטראנס... mix drix? הפורום הזה לא בשבילך... ומה זה השם העלוב הזה? גורם לי לבכות...

אי אפשר למצוא כאן תגובה אחת לעניין

זה פורום של סטלנים, המנהלים לא שולטים על כלום, רק אכפת להם ממוזיקה... מישהו חדש בנושא מעוניין לדעת את כל המושגים וצוחקים עליו ללא סוף..מה כבר עשיתי? מישהו מוכן להסביר? חג שמח

אוקי תודה..פחות או יותר

הבנתי..האם אפשר לקבל קטע מאיזה טראק מדקה מסוימת שמשם מתחילה המלודיה? נגיד gms - juice ? תודה על היחס.. :)

Luftwaffe

New member
קטע מטראק-

כאן שים לב לדקות הבאות: 1:14, 1:28, 1:42, 1:56 בדקה 2:25 קיבלת מלודיה בגדול (astral projection - people can fly)

Mike A

New member
מה המנהלים קשורים???????

אני אתחיל להעיף אנשים כי הם לא אמרו לך מה זה מלודיה?

למעלה