עופר אבניר ווספה..

kliork

New member
עופר אבניר ווספה..

למישהו יש מושג מדוע הפסיקו את מכירת הווספה 300 בארץ בעוד באירופה היא רק הולכת ותופסת תאוצה (הרי בברלי 300 נמכר עדיין)

וגם...מדוע עופר אבניר עדיין משווקים VESPA GTS ישננה כאשר יצא דגם מעודכן?? אשמח אם מישהו שמקושר ליבואן יוכל לתת לי תשובה לגבי עתיד המו
תג הזה בארץ

ch561

New member
בשביל מה מה צריך להיות מקושר?

הוספה הגדולה כמו כל קטנוע בעל 300 סמ"ק נהנה מקנס ביטוח חובה של כ 1500 ש"ח בשנה.
הבדל הביצועים בוספה אינו שווה את התוספת בקנס, לכן לא היתה להיט מכירות בלשון המעטה.
כנראה המכירות הגרועות הביאו את עופר אבניר למסקנה שעדיף להפיק יבוא. וביניינו אף אחד בארץ לא בכה (או בכלל שם לב- אני למשל).
GTS 250 עדיין נהנת מביטוח חובה זול יותר לכן עדיין משווקת ועדיין לא להיט מכירות.

נראה לך שהיבואן יודע מה יהיה עתיד המותג? אני מניח שהוא רוצה בהצלחתו, נכון להרגע, ללא הצלחה יתרה.

kliork

New member
ווספה הוא מותג מאוד פופולרי באירופה ובעולם

ויש לו גם קהל כאן...נכון שהוא לא להיט מכירות כמו האיקסבו ..אבל מלכתכילה לא יועד להיות כזה,זה כלי עם סטייל ועיצוב בראש ובראשונה ורק אחר כך שימושיות - לא בדיוק קולע בול לטעם ברוכב הישראלי הממוצע.
אבל עדיין אני בטוח שקטנועים כאלו,גם אם לא נמכרים במספרים היסטריים, עדיין נמכרים יותר מאופנועי קצה שמעטים יכולים להרשות לעצמם - אבל עדיין מיובאים.
אני - שלא כמוך, מאוד מחכה כבר לרגע שהדגם החדש ינחת פה בארץ כי מדובר בשדרוג משמעותי,ABS ,חיבור לאייפון ושיפור תצורת המנוע. לך זה לא אומר כלום,לי זה אומר הרבה.
ובתור לקוח ותיק קצת מעצבן אותי לראות שהשוק פה נשאר מאחור

barnyrebal

New member
ואני מקווה שיגיע ה X10

אבל בעופר אבניר אמרו שאין להם צל של מושג מתי הוא יבוא
שחלק מהבעיות שלהם הוא המחיר שהם יכולים למכור לעומת המחיר שהם מקבלים...
לטענת איש המכירות (בשיחת מסדרון), יהיה להם קשה למכור במחיר הנדרש ולכן מחכים...

1cohen

New member
ואני מחכה לבוורלי 350...

אז מחכה...
בסוף נעבור לאופנוע, רחמנא ליצלן...

1cohen

New member
גדול מדי, כבד מדי, ישן מדי

קראתי קצת על המנוע והוריאטור החדשים של ה-350 וזה נשמע מבטיח מאד.

פרארי1

New member
אם בכל זאת בא לך על ה-500

יש בירושלים אחד למכירה, של חבר, במצב מדליק ובמחיר מצחיק.
יש לך את הטלפון שלי

Yemeth

New member
הוא לא גדול ולא ממש כבד

וכמובן שהוא בעל הזרקה.

1cohen

New member
ובנוסף...

אחרי שעברתי להזרקה קשה לי לחזור לקרבורטור.
וכדי שבכלי הבא יהיה ABS - ה-350 מגיע גם עם ASR.
בקיצור, הכיוון קדימה - לא סתם להגדיל נפח וכח.

פרטים על ה-350

בועז בר

New member
היית שם על ה-X10 קצת יותר מ-40K ₪?

כי בהשוואה למחירים בבריטניה זה בערך צריך להיות המחיר שלו כאן - כ-25% מעל הווספה 300 GTS.

זה מקביל פחות או יותר לימאהה איקסמקס 400 ולמקסים 600 של סאן יאנג.

barnyrebal

New member
היית שם על פרוזה 36 אלף?

ברגע שאתה עובר לליגת ה 300-400, ומוכן לספוג את עלות הביטוח אז יש לך אפשרויות בחירה לכלי חדש בין 28 (דאוןטאון) לבין הכמעט 50 (בורגמנים).

אני מאמין שהמכשול הוא דווקא הביטוח ולא המחיר של הכלי (הוצאה חד פעמית לעומת הוצאה שנתית).
עכשיו, שוב אם אתה מוכן לספוג את העלות, אז לדעתי, כמו שלשאר יש זכות קיום, גם ל X10 אמורה להיות.

אישית, לצרכים שלי ולתקציב, כרגע אני לא מוכן לספוג את התוספת של 1700 בעלות הביטוח.

kliork

New member
עם האמינות המוכחת שיש למותג בשנים האחרונות

אני הייתי שם עליו את הכסף..
לא צריך לדבר כבר על האקס איבו..ואילו הווספה...אצלי כבר יותר משנה...רק לשים דלק ולסוע...הכלי הכי כיפי שרכבתי עליו.
עופר אבניר יודעים שהשוק תחרותי מצד אחד ומצד שני יש להם קלף מנצח ביד...הרבה יותר הגיוני נראה לי להביא את הכלים האלו בטווח מחירי ביניים מאשר להביא כלי כמו האפריליה 850 שימכר ביחידות בודדות אם בכלל

eyalcohen2

New member
אי אפשר שלא להבין את זה

אם מדובר כאן בתוספת של סכום כזה, אז ואללה מבין את מי שיעדיפו שלא לשלם ולהשאר עם האופציה הזולה יותר.
במיוחד כשמחירי הביטוח בשמיים בין כה וכה.
מה יהיה העתיד? כנראה שעניין הביטוח יהיה מה שיכריע גם בהמשך... מי אמר מעמד הביניים ולא קיבל? :/

susi11

New member
אתה יודע מה חבל?

שחברות לא מבינות שביטוח זה העקב אכילס של הרוכבים. דיאלים עכשיו פתחו צוהר עם המהלך של ביטוח חובה חינם לשנה הראשונה ואני לא רואה חברות אחרות שבאות בעקבותיה. ציפיתי לאיזה מהפך בשוק הדו"ג, אבל זה לא קורה. כנראה שחזירות יש בכל שוק ומעמד הבניים רק סובל מזה

barnyrebal

New member
דיאלים עושים את זה כמהלך שיווקי

זה עדיין לא שינוי מדיניות והתאמת מדרגות הביטוח למדרגות הרישוי החדשות אלא הישנות (לפחות ככה שמעתי שאומרים).

eitanamit1

New member
וואלה מהלך שיווקי או לא..

זה חוסך לא מעט כסף
לא יודע מה איתכם, אותי המחיר של הביטוח חונק..

barnyrebal

New member
זה יותר כמו הטבה על קניה - אבל בהחלט הטבה יפה

לאחר שנה תמשיך להיות חנוק.

למעלה