עופרי ,

shlomys

New member
עופרי ,

מה קורה עם שאלות חמיצר להפגת השיעמום בפגרה ??? האם יבשה הבאר ? האם מוחו הקודח של נושא הדגל הפסיק ליצר חידודי לשון ? האם בבחירות הקרובות יודח האיש עליו נקרא ה "OFRI BECKER TROPHY" ? האם הגיע הזמן להעביר את השרביט לMR FOOTBALL RESHEF ? העם דורש אתגר!!!

ofribecker

New member
בשבילך יקירי

קודם כל הפגרה הזו הרבה הרבה יותר מעניינת מאי פעם והכל בזכות IFL. איזו ליגה ענקית יש לנו עד עכשיו!!! והנה כתב חידה רק בגלל ששאלת... מי הדמות המסתתרת בכתב החידה הבא: "אבא שלי הוא האלוף, אני נמצא ברבע הדרך בכחול לבן, כחול לבן תרתי משמע, בחודש אב יש לי יום במיוחד בשבילי, אני אוהב מאוד שקוראים לי כמו לאיזה מספר 11, האם אני מזרחי?"

shlomys

New member
אוי באמת

לא האמנתי שאתה חלוד כל כך . פשוט מעליב.... לדעתי , ירדת מנכסיך , ואבקשך להעביר את התואר "חמיצר" ליורש ראוי

shlomys

New member
אני לא

מצליח להשתחרר מההרגשה שזה אילי מאנינג , אבל זה בטח לא....

ofribecker

New member
כל הכבוד ליורם ולזיפפר

הפתרון כמובן (והפעם מהליגה שלנו) - איתי אשכנזי. ותודו שאיליי היה מת להיות כמוהו...

ofribecker

New member
ההסבר המלא

אבא שלי הוא האלוף = גבי אשכנזי, אביו של איתי, אלוף במיל. רבע הדרך בכחול לבן = קווטרבק של הפיונירס שצבעיהם כחול לבן כחול לבן תרתי משמע = פיונירס ובליגה הישראלית בחודש אב יש יום במיוחד בשבילי = תשעה באב = תשע - מספר החולצה של איתי אני אוהב שקוראים לי כמו איזה מספר 11 = דרו בלדסאו, ו bledsoe הוא כינויו של איתי כאן בפורום האם אני מזרחי? = לא, אני אשכנזי...

למעלה