עופרי זה בשבילך

cwoodson

New member
עופרי זה בשבילך

אני מסכים לחלוטין עם שלושת הבחירות הראשונות. ווסט ווירג'יניה נראים כל כך טוב, שקצת קשה להאמין שהקווטרבק והרנינגבק שלהם הם פרשמנים!!! לגבי מישיגן, הייתי שם אותם איזה שני מקומות למעלה. USC לא צריכה להיות בין עשרת הראשונים, ואוקלוהומה צריכה להראות עוד הרבה אופי על מנת להיות איפה ששמו אותם.

ofribecker

New member
זה ממש אבל ממש מוקדם מדי

כלכך קשה לקבוע משהו כרגע... אם בכל זאת, אז נראה לי שנוטר דם ופלורידה הן המועמדות הראשיות שלי לאליפות. את אוהיו סטייט, מישיגן תנצח בעונה הבאה ולכן הבאקאייז לא מועמדים בעיני... ווסט וירג'יניה??? קשה לי להאמין שיוכלו ללכת כלכך רחוק! עונה של הפסד בודד או של שניים, אולי, לא נראה לי שאליפות. LSU לגמרי אובר רייטד כאן בעיני. אוקלהומה ו USC שתיהן גם קצת גבוהות מדי... מיאמי אנדר רייטד רציני. הדירוג שלי נראה בערך כך: 1. נוטר דם 2. פלורידה 3. מיאמי 4. מישיגן 5. ווסט וירג'יניה 6. אורגון 7. אוהיו סטייט 8. אובורן 9. LSU 10. לואיוויל 11. אוקלהומה 12. USC 13. טקסס 14. נבראסקה 15. פן סטייט והשאר זה כבר גרבג' אין גרבג' אאוט יוכלו להפתיע: איווה, קלמסון, אריזונה סטייט

cwoodson

New member
כמובן שזה מוקדם. אבל זה כל הכיף

לנחש כבר מעכשיו. מה שנקרא בעברית: Mock Darft... זה לא יהיה חוכמה לדרג את הקבוצות אחרי שנראה אותן משחקות. אז, זה כבר יהיה ברור מי טובה יותר או פחות. בלי שום קשר אני חושב שאתה לא מעריך נכונה את כוחה של ווסט וויג'יניה. זוהי קבוצה נהדרת שעשתה בצ'פר להגנת ג'ורג'יה הנהדרת בשוגר בול. אני גם חושב שאת אוהיו סטייט (וידועה לי האיבה...) הורדת יותר מדי שלבים.

למעלה