עופריייייי

עופריייייי

בענין רכבת הרים חחחחה..... למה שאלת ובכל זאת לאן? מפחדת מזה אין לאן...דורכת במקום....או שלא הבנתי את השאלה... יונית

עופרי-

New member
התכוונתי

ובכל זאת, לאיזה מתקן כן היית הולכת. לא יכול להיות שאת חוששת מכל המתקנים. אפילו לרכבת הילדים. או לקרוסלת הכסאות. או לתור לנקניקיות, טוב סתם..זה לא נחשב.

אה הבנתי....ירד האסימון

אכנס למראות, לדבר ההוא עם המכשפות,,,ולעוד כל מיני קרוסלות קטנות...בטח את עכשיו מתגלגלת מצחוק עלי....וזאת למה? כי הילדים שלי צוחקים עלי כשהם רואים אותי במקומות האלו...וכך יוצא שבמקום לפחד צוחקים וצוחקים...... אני באופי שלי שטותניקית אוהבת שטויות של ילדים, אולי בגלל זה אני נכנסת למתקנים של ילדים, כדי להלהיב אותם ממה שהם לא מצפים ממבוגרים.. תגידי עופרי, למה זה חשוב לך??? הפעם נהייתי סקרנית... יונית

עופרי-

New member
סתם

כדי לראות אם תצטרפי לטיול הפורום שלנו לדיסנילנד. לא לא אני צוחקת. סתם רציתי לדעת. תמיד מעניין אותי צד הסיכון שיש באנשים למרות, ואני מדגישה, שאנשים שמסתכנים בדרכים שונות ומשונות. אגב, אני גם מסתכנת וגם רצה למנתקני הילדים. היית צריכה לראות אותו ביורודיסני ליד פריז. כמו משוגעת רצתי ממתקן למתקן (זה מחולק לארצות) ומי שהיה איתי אמר שנראיתי כמו ילדה בת 8 (ומחר אני בת 29!!!!). :)

למעלה