|עוף|

Cobe Anan

New member
|עוף|../images/Emo70.gif

יש לי דילמה קשה
אני רוצה לקנות מצלמה לטיולים ולצלילה, ומצאתי שני דגמים של אולימפוס (החברה היחידה שמייצרת דיגיטליות קומפקטיות עמידות למים וזעזועים), והמחיר הוא דומה, אבל... דגם אחד (MJU725SW) עמיד למים עד 5 מטר, ומצאתי אותו ב1900 ש"ח, עם אחריות לשנתיים ע"י היבואן הרשמי (אלודה). הדגם השני (""770""") עמיד למים עד עומק של 10 מטר, ומצאתי בחנות אחרת ב1700 ש"ח- אבל האחריות היא ע"י יבואן משני- קאמרה אילת. ואם זה לא מספיק בשביל הדילמה- גם כאן האחריות היא לשנתיים, וליבואן הנ"ל יש סניפים בכל הארץ (אבל שוב- זה לא היבואן הרשמי). מה כדאי?

b0redavid

New member
יש ל canon מעטפות נגד מים לדגמים מסויימים.

ולדעתי אין על canon כמעט.

Cobe Anan

New member
אבל זה לא בא בחשבון, כי:

א. A710+ מארז= 2400 ש"ח, לעומת 2000 שאני מתכוון (בחוסר חשק מופגן) להוציא. ב. המארז לא מבטיח הגנה מכאנית, המצלמות שאני בודק עמידות בנפילות של 1.5 מטר. ג. המצלמה שאני בודק קטנה. הCANON יותר גדולות ממנה, שלא לדבר על המארז, שמגדיל את הנפח פי5. לא משהו שאפשר לתקוע בכיס ולשלוף בשביל תמונה מזדמנת. בתכל'ס, אתה צודק. אם לא הייתי מחפש את התכונות הספציפיות של הסדרה הזאת, לא הייתי מסתכל בכלל בכיוון. הכרטיס הוא XD, הסוללה היא ייעודית, והזום הכי גדול בסדרה הוא X5 בדגם שעוד לא הגיע לארץ, וX3 בשאר הדגמים. אבל שום דבר אחר לא מסתדר לי עם טיולי אופניים אגרסיביים, צלילות, ראפטינג, חתירה, ועדיין שומר על גודל סביר כמצלמת EVERYDAY...

השניה...

במילא אחריות שווה בד"כ לתחת ולא עוזרת... וזה לא שאין אחריות פה. פשוט יבואן משני. חוץמזה אל תשבור את המצלמה ויהיה בסדר. תתחדש.

למעלה