עוף צלוי

Robin DuDe

New member
הופהההה

זכיתי גם בסינגל וגם בפוסטר

Envenom

New member
וואי

איך בא לי שהשרשור הזה כבר יעבור לדף השני ואני אוכל למחוק אותו בלי שתשימו לב <שורק בתמימות>

k k1

New member
זה שירשור אוף

מותר לנו לרשום בו מה שאנחנו רוצים אין לך סיבה אחת טובה למחוק.

Envenom

New member
נכון ../images/Emo3.gif

וזאת בדיוק שהסיבה שכרגע אני לא מוחק חחח זה היה בציניות, אני לא הולך למחוק ת'שרשור הזה.. as much as I would like to

k k1

New member
אהה אוקיי

לא הבנתי אותך נכון,סורי בזמן האחרון אני לא מבינה ציניות של אנשים בפורום הזה..
חחח

Envenom

New member
אגב

העדכון הרב שבועי לא יתפרסם גם היום כי אני בחתיכת הנג-אובר
(ילדים, לא לנסות את זה בבית. הכי רע זה להשתכר תחת בבית שלך.)

Envenom

New member
מי שעושה מסיבה בבית ../images/Emo122.gif

מה שמזכיר לי שיש לי מסיבה גם היום בערב. ביג פאק.

cRiMeFaMiLy

New member
סתם בגלל הסקרנות

ראיתי בכניסה לפורום שמי שכותב הודעות נאצה כגון "אמינם זה בכלל לא מוזיקה", ההודעה שלו תמחק. אז ככה-למה? כי יש דבר כזה שנקרא חופש הדיבור... ודבר שני- זאת לא הודעת נאצה, זה הבעת דיעה. יש הבדל. אני באופן אישי מחבבת את המוזיקה שלו אבל בפורומים של אנשים שאני לא אוהבת אני מביעה את דעתי ולא מגורשת. וההודעות שלי לא נמחקות. אז........ למה ככה?

Envenom

New member
כי ככה החלטתי.

בגדול- כי ככה החלטתי. סיבה יותר טובה? פשוט מאוד- מוזיקה זה ענין של טעם אישי. שום וויכוח אי פעם על מוזיקה בין שני אנשים לא נגמר בזה שאחד הפסיק לאהוב סוג מוזיקה כלשהו ו\או גרם למישהו שלא סובל מוזיקה מסוימת להתחיל לשמוע אותה. לכן, אם מישהו יבוא לפה ויגיד שלדעתו אמינם גרוע ועושה מוזיקה מגעילה, משום מה זה יתחיל ויכוח חסר פואנטה, חסר שחר, חסר טעם, ורוב הסיכויים שהוא גם יתגלגל להיות מכוער. אני בעד הבעת דיעה, מצידי, אבל כמו שאומר הפתגם "על טעם ועל ריח אין להתווכח". וויכוח על טעם במוזיקה זה בדיוק מה שהפורום הזה (וכל פורום מוזיקה אחר, לצורך הענין) לא צריך

cRiMeFaMiLy

New member
קודם כל.............

אין דבר כזה "כי ככה החלטתי"...! אתה מנהל פורום, ויש לך אחריות גם על האנשים שמשתתפים בו! דבר שני- אם מישהו יבוא לפה ויגיד דברים מגעילים על אמינם ואתה תחליט לצנזר אותו- זה רק עושה לך רע- אתה זה שיוצא דיקטטור של הפורום שנותן רק למחמאות להכנס. לא חסר אנשים שיורדים על אמינם בכל מקום- ואם בעיתונים הגדולים בארה"ב מעבירים עליו ביקורת- אז בטח שגם פה אפשר. עוד משהו- הפורום הזה הוא על אמינם ולא פורום "כניסה רק למעריצים מושבעים חולים בטירוף על שיידי כפרה עליו שלובשים באגיס וכובע הפוך ואומרים יו-יו-יו בכל משפט שני" פורום זה מקום לדו-שיח בין אנשים שונים עם דעות שונות על נושאים שונים. בשביל הערצה עיוורת יש אתרי מעריצים. וכן, וויכוח זה תמיד דבר טוב, כי אם מישהו יגיד- וואי האמינם הזה הוא סתם דפוק בשכל, אתה תוכל להגיד- לא נכון, ככה וככה עבר עליו בילדות, ככה וככה עבר עליו בחיים וזה למה הוא ככה עכשיו. ותוכל לנפץ את הסטיגמה שלו בעיני אנשים שלא אוהבים אותו. ואולי לשתף אנשים בחוויה של המוזיקה הבאמת מעולה שהוא עושה. זה נקרא לחלוק ידע. וברוב הפעמים זה לא וויכוח על טעם במוזיקה- זה וויכוח ספציפי על הזמר.

Envenom

New member
well

היות שאת חדשה בפורום, אין לך שמץ של מושג מה בכלל הולך בפורום, ולכן הרבה זכות להתלונן אין לך. זה דבר ראשון. דבר שני. אם היית בפורום בזמן הסכסוך שהיה בין מייקל ג'קסון ואמינם היית רואה כמה מכוערים יכולים להיות וויכוחים על מוזיקה ועל זמרים. תאמיני לי שמאחורי ההחלטות שלי יש סיבות, ואני מתכוון לעמוד על ההחלטות האלה. השרשור הזה מועבר לשרשור אוף מסיבות שאני חושב שהן מובנות

bLAck hALo

New member
מה שהיה אם מייקל ג'קסון

היו הודעות נאצה אבל אם משהו יבוא לכאן ויכתוב הודעה מנוסחת כמו שצריך..אתה בכל זאת תימחק אותה?

למעלה