התמונה הזאת הכי מרושעת...
B bLAck hALo New member 10/12/04 #134 |מתייחסת| אני הכי אוהבת את התמונה הזאת----------> האאאאאאאאאא המבטטט הזההההההה!!! זה כמו המבטים שאמ' תוקע אוך. למות.
|מתייחסת| אני הכי אוהבת את התמונה הזאת----------> האאאאאאאאאא המבטטט הזההההההה!!! זה כמו המבטים שאמ' תוקע אוך. למות.
A angela12 New member 10/12/04 #140 ../images/Emo99.gif |מרביצהלעצמי| אני אוהפת את זה...המבטים המסכנים שלו...זה קורע...
E Envenom New member 6/12/04 #3 יאפ ברגע שאני אקבל אישור שכולם קיבלו מסרים ויודעים שהם זכו תפורסם הרשימה
B bshady New member 6/12/04 #5 רואה? אני יודעת הכל...אני יכולה בקלות להחליף אותך...התקנון היה רק הצעד הראשון
E Envenom New member 6/12/04 #6 ../images/Emo46.gif את מוזמנת לנסות.. מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא!!!!!!!!!!
R ROXIRAP New member 7/12/04 #11 טוווווווווווווווווווווווווווווווסי מה פתאום!! המחשב נטש אותי הוא מתתת וכל פעם שהייתי באיי סי לא נכנסת וגם בפורום אמינם בהייד.. את נטשת אותי...לא כותבת נעלמת בלי מילה
טוווווווווווווווווווווווווווווווסי מה פתאום!! המחשב נטש אותי הוא מתתת וכל פעם שהייתי באיי סי לא נכנסת וגם בפורום אמינם בהייד.. את נטשת אותי...לא כותבת נעלמת בלי מילה