עוף צלוי.

Music Man XD

New member
הערב יתקיים טקס ה-Golden Globes

אאל"ט ישדרו אותו בישראל בשידור חי. מישהו מתכוון לצפות? להקליט? יש לכם פייבוריטים? ערן? איך שלא שמענו ממך כמעט כלום על הנושא? תשובות גבירותיי ורבותיי, אני רוצה תשובות!

ערן1987

New member
ישדרו אותו ביס

ושכחתי בכלל מקיומו עד היום חח.. אני שמח שהקרב בין מרבית המועמדים די פתוח וזה מסקרן אותי, אבל לצערי יש לי בדירה הוט ולא יס אז אני לא חושב ייצא לי לראות השנה ): העיקר שויולה דייויס מ"העזרה" תיקח את הפרס לשחקנית הראשית בדרמה, זה ייתן לה חתיכת דחיפה לאוסקר.

ערן1987

New member
מדונה זכתה בגלובוס הזהב!

לא, לא על הבימוי שלה לסרט W.E. אלא על שיר הנושא שלו - Masterpiece. זוהי הזכייה השנייה של מדונה בפרס אחרי שזכתה ב-96' על המשחק שלה בסרט "אוויטה" (כנראה ההזדמנות היחידה שלה אי פעם אשכרה להיות מועמדת לאוסקר). מזל טוב וכאלה

ערן1987

New member
אני חולה ):

יש לי חום, בחילות, כאבי ראש חזקים, חולשה ובטח עוד כמה דברים ששכחתי. סאמק ):

ערן1987

New member
תודה לכולם!

אני בזיגזג של חום וזה משגע אותי! לפני 3 שעות היה לי 38.4 מעלות ועכשיו 37.0.. מה נסגר? חחח.. טוב, עדיין יש לי כאבי ראש, אני מזיע בטירוף, חולשה וכאב ראש קטלני. יאללה רופא משפחה בשדרות, אני בא!!!

ערן1987

New member
מה מצחיק בזה? חח

ותודה! הוא נתן לי אנטיביוטיקה וכאלה. אני מתכנן לחזור היום הביתה למרכז כי הוא הביא לי אישור רפואי להיום (שכאמור לא הגעתי היום למכללה) ולמחר, ברביעי אני לא לומד ואין לי טעם להישאר רק לחמישי (בהנחה ובכלל ארגיש טוב בחמישי) אז אני אוציא אישור רפואי בבית. קיצר, בלע.

CantBeTamed

New member
מה?? גם באוניברסיטה צריך להוציא גימלים??

יאוו מהההה אגב תרגיש טוב :) גם לי היה בשבת ואתמול בבוקר חום שעד הצהריים הפך רק לכאב ראש וחולשה כזאת. אולי ז בגלל שה בגלל שירדתי עם מכנסיי כדורסל וטי-שרט להחנות את המכונית בחנייה מקורה, בגשם זלעפות!!! עם כפכפים!!!!111

ערן1987

New member
חח מה חשבת? בכל מכללה/אוניברסיטה יש מכסת

חיסורים (במכללה שלי זה 3 חיסורים בסמסטר, ככה זה בד"כ בכל המקומות אבל אני יודע שיש מקומות שמותר בהם רק 2 חיסורים) - אז אם אני חולה ואני לא מגיע לשיעור ולא בא לי שיתבטל לי הקורס בגלל הגבוליות של החיסור (נגיד יש לי קורס בחמישי שאני חושב שזה יהיה החיסור הרביעי שלי בו), אז ברור שאוציא "גימלים"

ערן1987

New member
וזה ברור לי אבל זה שבוע אחרון לפני סוף הסמסטר

ומההיכרות הארוכה שלי עם כל המקצועות שהיו לי החל מהיום ועד חישי, אני בתכל'ס מפספס חומר רק בשני קורסים (אחד מהם הסמינר שהוא שנתי אז לא מ-מ-ש פספסתי) ועוד קורס אחד שיש לי בחמישי ושאני מאוד אוהב אותו.

ערן1987

New member
מישהו ראה את הסרט של עובדה על לי זיתוני?

זה כל כך פתטי שלממשלת צרפת "אין איך להגיע" לדורסים שלה, אבל החבר שלה מצא אותם תוך כמה שבועות ואפילו אדם אחד שעזר לו פגש את אחד מהם פנים אל פנים. הסרט הזה ממש קרע לי את הלב, לראות איך החבר שלה מנסה להישאר מאופק כשהקול שלו נשבר והעיניים שלו מתמלאות בדמעות. ממש קשה.

למעלה