עוף עוף

כי אנו מדחקים

כי אנו מדחיקים את הפחדים את הקושי את הלבד.. (לא הבדידות) את זה שיש לנו הרבה אחריות ולפעמיים מעט רצון להתמודד איתה ואני יגלה משהו שאני בטוח את יודעת "גם גברים בוכים בלילה.." וגם לנו קשה. חיבוק ענק לתמיכה

גם אלי.........

כתבת כאילו יצאו מילותייך מפי....בכל אופן גם לך חיבוק גדול, שיהיה טוב כי לכולנו מגיע.

הילה301

New member
מישי ממישי

אם זה לא היה קורה , אז הייתי אומרת שמשהו פה מאד לא טבעי. אבל זה חלק מהקטע. וכדי להמשיך לטפס למעלה צריך גם לרדת. וכדי שלא יהיה משעמם, לפעמים צריך שגם יהיה קשה, בשביל להעריך את מה שכבר יש לנו בשלב מאוחר יותר. אין לי ספק שתקימי משפחה חדשה ואני סומכת על האופטימיות הבסיסית שלך ועליך בכלל. את תעשי את זה כמו גדולה. ואת עוד בסך הכל ילדה. אז תהני קצת מהבאסה, תאכלי גלידה עם תחתונים וגופיית סבא ותחטטי באף כאילו אין מחר תוך כדי בהייה בצעירים חסרי מנוח ואני מבטיחה לך שזה לא יקח עוד הרבה. וחוץ מזה שאני פה בשבילך. אוהבת אותך ממיש יפה

Bubble Girl 27

New member
אחותי אהובתי

תודה המילים החמות והמעודדות... אני יודעת שאני עוד צעירה אבל התחושה לא קשורה לזה. כל החיים ידעתי שאהיה אימא צעירה, רציתי לבנות משפחה כי בתחושה שלי מעולם לא היתה לי אחת חמה מספיק ותומכת. בניתי אותה והיא נהרסה מול עיני מבלי שיכלתי לעשות משהו בכלל. ניסיתי בכל כוחי לשמר את המשפחה שלי, למרות שאולי אנשים מסביב לא חושבים כמוני עשיתי הכל כל מה שאפשר ורק את יודעת כמה אז בתקופה ההיא. לא אשב לי בבית בתחתונים ואחטט באף כי אני לא בקטע... להפליץ אממממ יש מצב.. גלידה יש מצב... חסרי מוח ממש לא אני בקטע של חתיכים אז רואה ערוצי ספורט במיוחד רוגבי! אוהבת אותך

../images/Emo24.gifמותק, כתבו לך כ"כ הרבה דברים חכמים

ונכונים, אז נשאר לי רק לשלוח לך חיבוק ענקי
ולחזור על הקלישאה הזו ש... בסוף יהיה טוב, זה בדוק.

עניין של תקופות

השאלה איזה משקל את נותנת למצבי הרוח להשפיע עלייך לכל אחד ואחת כאן התפרקה מסגרת... התפרקה זוגיות ממה שזכור לי כמעט כל זוגיות התפרקה בגלל שזו לא היתה הזוגיות שכל אחד ציפה לה... למעשה לא מעט הרגישו בודדים בתוך המערכת הזוגית - דבר שלעניות דעתי גרוע יותר מלהיות באמת לבד הכי חשוב לזכור שהבחירה צריכה להיות נקיה מכל שיקולי זמן ותחושה... אחרת זו תהיה התפשרות כי אנו לא עומדים בלוח הזמנים שהיצבנו לעצמינו צריך לזרום פשוט כי הדברים הכי טובים קורים בדרך כלל out of the blue

cheshire9

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

ועם זאת ..... צריך לחשוב. אולי המודל הקודם לא עובד. אולי זה לא רק העניין של למצוא את האדם הנכון. אולי גם לנו יש חלק בכך. אולי הקפיצה הזאת לתוך מה שמוכר וחביב או לא חביב מהעבר - אותו דפוס של זוגיות - פשוט לא נכון...... אולי אין ברירה - וצריך להמציא מודל חדש - משופר - שבאמת יתאים לנו כפי שאנחנו באמת ולא כפי שהיינו רוצים לחשוב שאנחנו.

מאמי

חיבוק ענקי, אני יודע שאומרים צרת רבים נחנת טיפשים... אבל כולנו באותה צרה יש רייקונות , יש קמיעה למשהו בריא וטוב ואני בטוח שזה יקרה לכולנו... הזמן יעשה את זה . ולא יודע למה קראתי עוף עוף .. חשבתי שאת רוצה אוכל שוב

למעלה