עוף עוף מפה

Froz N

New member
עוף עוף מפה

רוב החדרים מאוכלסים ע"י אנשים בני 20-40 שבאים כדי להעביר את הזמן, לצחוק, להכיר אנשים וכדומה. מבלי לציין שמות, ומכיוון שדי נמאס להעיר שוב ושוב לאותם האנשים, לאחרונה אני נתקל יותר ויותר בשומרים שמעיפים מחדרים בעילה של דיבור "לא הולם" על משפטים כגון : "מה קורה אחי יא מזדיין" או "אתמול היתה מסיבה בת זונה" או "אתמול נפגשתי עם כוסית אחושרמוטה", כאשר הניסוח בדוגמאות האלו לא נועד כדי לפגוע אלא מהווה סגנון דיבור בלבד. אם היינו רוצים להעיף על כל מילה גסה, היינו משתמשים בבוטים שהיו מאתרים ומעיפים עפ"י שימוש במילים ולא נעזרים בשומרים שמהם אנו מצפים לעשות הבחנה בין ניסוח לשם פגיעה או כחלק מהלך וסגנון השיחה ובצחוק. כדוגמא אישית אני רוצה לציין שלפעמים אני רואה קללות ולכן מגולל לתחילת השיחה על מנת להבין האם המטרה לפגוע או שזוהי שיחה ידידותית. חובה עלינו להפעיל שיקול דעת ולא להעיף אנשים על שטויות כאלו. דבר נוסף שבו אני נתקל הוא של שומרים שמעיפים גולש בשל ויכוח שנמאס עליהם או שמרגישים כי אינם יכולים לעמוד בו, גם אם הויכוח הינו על נושא כללי כמו : פוליטיקה, כדורגל. במידה והויכוח לא נוח לכם, הפסיקו אותו, אל תעיפו את הגולש בשל כך. אל תנצלו את היתרון והכח שניתן לכם לרעה. שתי נקודות נוספות שאני רוצה לציין : 1. לאחר העפה – אין על מה להתווכח עם הגולש, הימנעו מזה. 2. ניקים לא ראויים – קיבלתם הוראה מפורשת לא להעיף ניקים בעלי אופי מיני או גס כל עוד לא דיברו בכללי בחדרים 30 פלוס או נשואים נשואות בשיחה בעלת אופי מיני. מצופה מכם להתנהג בצורה בוגרת ואחראית, מכיוון שאתם מייצגים את תפוז.

חתולהה

New member
מחזקת

את דבריו של פרוזן. מאד חשוב להפעיל שיקול דעת ולא לזרוק כמו רובוטים. בסך הכל החדרים הללו הם לא חדרי חרדים. מדובר בצ'אט ויש לנו אינטרס שהצ'אט יהיה מלא בגולשים.

Froz N

New member
זה תקף ל "מנהלים ושומרים" כאחד.

אני פשוט לא מבדיל בין השניים. מה שבטוח כולנו צריכים ליצג את תפוז.

X ר ת ו ר

New member
צודק אבל..

''מה קורה אחי יא מזדיין'' - אולי בכמה חדרים זה נסביר ואפשר להבליג,אבל מן הסתם שחדרים בעלי אופי רגיש לא צריכים לקבל את המלל הזה.

Froz N

New member
תגדיר "רגיש"? והכוונה היא על 2 חדרים בגדול

30 פלוס נשואים נשואות. ששם זה לא רגיש. לא דיברתי על חדרים.

g i l l i

New member
שיקול דעת

שיקול דעת הוא בראש ובראשונה להבין את מטרת החוק היכולת לבחור בין חלופות שונות ולאזן בין אינטרסים שונים מסקנה : שיקול דעת יוביל אותנו ל : מספר תשובות נכונות לבעיה אחת מה מגביל את השומר/מנהל ומנחה אותו ? החובה שלו לפעול בצורה ניטרלית ללא משוא פנים . איך משתמשים בשיקול דעת בצורה נכונה? לא כל אחד יכול. יש ויכוח אם שיקול דעת הוא דבר הניתן ללמידה או תכונה מולדת לדעתי האישית - תכונה מולדת ולא כולנו זוכים לה, בגלל זה לא כל עורך דין מתאים להיות שופט ולא כל גולש מתאים להיות מנהל/שומר. את דעתי בעניין ההעפות והכינויים כולם כבר מכירים. חבל שלא מפנימים.... התפקיד שלנו הוא לשמור על הסדר הציבורי ולא להיות משטרת מחשבות או צנזורים. אם שומר/מנהל לא מסוגל להתמודד עם גולשים שדעותיהם אחרות משלו...אולי הוא לא מתאים לתפקיד.. . שיהיה בהצלחה לכולם. אל תשכחו שזה בסך הכל צאט והמטרה של הצאט היא הנאה. נ.ב. להרשמה לסדנת שיקולי דעת וניהול צאטים יש ללחוץ איפשהו....

GoldenEyes

Well-known member
מחזק את דברי פרוזי

ונכון שכאן לא המקום לנקוב בשמות או ניקים אולי אפשר לפנות לאותו שומר \ אופר ולהעיר לו כשמדברים בכלליות וכל אחד עושה לעצמו את החשבון נפש שלו לא תמיד הוא בטוח אם שגה או לא ענין הניקים הלא ראויים , אני בחדר שלי רואה "בוגר בנתמך"או "פס 22 בתומך" והוא לא מדבר בכללי , רק מצפה שיפנו אליו אני אישית לא מעוניין שחדר הומואים בתפוז יהפך לביתם של תומכים ונתמכים כאלו או אחרים ואולי בעיניכם זה לא "ניק לא ראוי" ומצד שני יש לי את האינטרסט שהחדר הזה יהיה החדר הגדול ביותר מכל הצאטים האחרים כמו נענע או וואלה ודומיהם וגולשים אמרו לי שמעדיפים את תפוז בגלל הניהול התקיף והקשוח בענין שהעליתי. וכאן אנו חוזרים לאותה נקודה , אם מישהו מהאופרים ראה וחושב שטעיתי מן הראוי שיעיר לי. תודה על שתוף הפעולה

syrus

New member
וכל מילה נוספת מיותרת

תמיד תזכרו שאתם הנציגים של תפוז - זה יעשה אתכם שומרים ומנהלים טובים יותר בצ'אט. פרוזן, תודה על התזכורת המוצדקת! יישר כח

למעלה