עוף כמו ציפור

SENTINEL 1

New member
עוף כמו ציפור../images/Emo140.gif

שלום לכולם, לאחר תקופה לא קצרה שאני עוסק בספורט הגלישה האווירית החלטתי שהגיע הזמן לשתף ולקדם את הענף ואת העוסקים או גם הרוצים לעסוק בו, בידע ובכלל באינפורמציה חדישה ועדכנית לתחום. בי"ס ילמד עם ציוד חדיש ועדכני ובשיטות חדישות שלא נעשו ולא ניראו עד כה.... אני רוצה להזמין אתכם לאתרי; www.Y-Fly.co.il גלישה אווירית בארץ ישראל בשיטה ייחודית - ביה"ס לגלישה של ירון לוין

hagitoz

New member
בהצלחה!

היי ירון, בהצלחה בבית הספר החדש לגלישה אווירית, נראה לי שגולשי הפורום ישמחו לקבל מידע וסרטונים גם מהארץ וגם מהעולם בכל הקשור לגלישה אווירית - לי אישית אין מושג יותר מדי בספורט הזה חוץ מזה שאני מרימה את ראשי אל על והם גורמים לי לקנאה - נראה דבר מרגש ומדהים- בטוח! נשמח שתשתף אותנו בחוויות ותצרף עוד עוסקים לדבר אל הפורום "קייטסרפינג אקסטרים", תודה רבה חגית עוז

SENTINEL 1

New member
המון תודה-ויש גם הצצה../images/Emo140.gif

לעיונכם קצת סרטוני מעוף ויכולות: טקסס- נחיתות דיוק give me 5 speed run 2000 ויש עוד הסברים וסרטים, ועוד מלא אפשרויות ... - כנסו לאתר ועיינו (יש שם עוד סרטים
www.Y-Fly.co.il גלישה אווירית בארץ ישראל בשיטה ייחודית - ביה"ס לגלישה של ירון לוין

ליאור KO

New member
למי שלא מכיר זה ירון לוין

לגבי הסרט GIVE ME 5 הטייס בעצמו הוא המדריך אני ממליץ עליו בחום .

hagitoz

New member
רוצים לראות סרטים....

היי, יצא לי להכיר את ירון לוין מתחום הגלשני אוויר, האמת, ראיתי סרטים וממש ממש בא לי ללמוד את זה...אני ישאיר משהו לשנים הבאות. מומלץ! ירון, אולי תשים לנו סרטים? תודה

למעלה