עוף חדש! ~~~

mich223

New member
עוף חדש! ~~~

אכלתי היום כנפיים. *סנאפ* לא, זה לא מה שרציתי לומר. הא, כן, פרק 5
YOU TAKE MY BREATH AWAY היה איזה קטע שפשוט... חשבתי על זה, והלב שלי נשבר והפכתי לעיסה והקול שלי הפך לבערך הקול בליין כשהוא אמר שהוא רוצה להיות ראוי לקורט.
הם פשוט מדהימים ואין לי מילים ופשוט... הם פשוט טייקס מי ברט' אוואי אול ד'ה טיים. ואני פשוט רוצה שיהיה להם טוב, אוקיי? זה מפגר ואני יודעת את זה אבל פה אני מרגישה בחברה טובה. אני רוצה שיהיה להם טוב כי כואב לי בלב, עמוק עמוק שם, כשלא. אני לגמרי מאוהבת באמאמא שלהם. ו,אמ, מרלין. ארתור ומרלין.. הם הדברים הכי חמודים (אחרי קליין כי..פשוט אין) ביקום ואני רוצה למעוך אותם לנצח. ואני כל כך שמחה שיש פה פאנגירליזם-מרלין בזמן האחרון, כי אהבה שלייייייייי
(ואני לא מסלישה מרתור. זה קאנון. אפילו מורגנה עלתה על זה.) ואם כבר מדברים על גלי ומרלין, אני לא יודעת אם לראות עכשיו שוב את פרק 5 או את הפרק החדש של מרלין. התלבטות קשה. (ובהזדמנות זו - מזל טוב לנעמה, יפי ומאיה על האדום!
שתזכו לחיים ארוכים! ) סוף!

shaharory

New member
בקשה מחברי הפורום

בבקשה אם יש ספוילר על מי יבחר לקלאס פרזידנט, תכתבו בכותרת שזה ספוילר לזה כי אני נוטה להיכנס לכל ספוילר אבל אני ממש לא רוצה לדעת את זה. אז תודה :)

תודה!

הידעתם שהתיקיה של הגיפים נמצאת במועדפים שלי?
זה עשה את זה אוטומטי
כנראה שאני נכנסת לשם הרבה...
ויפי, אני יודעת שאת קוראת את זה. אל תכעסי עלי, ראיתי את פרק 7 [הגיף הזה מתאים. כדי לשנות נושא
] לא יכולתי להתאפק!!!!!!!! אז בזמנך הפנוי תראי עד פרק 7
[כלל פרק 7]

5ifi

New member
חחח טוב אמא. בזמני החופשי

אגב סיימתי את אנימציית הכדורים שלי, יאיי!

5ifi

New member
טנקס! גם את! (חיים ארוכים וזה..)

אבל השאלה שעולה מתוך הסאב טקסט היא: למה כל יום פותחים פה אוף? האוף הישן עדיין קופץ, אז צקצצקצק עלייך.
ואני לא אתפנגרל כי אני עייפה. מסתבר שהארד דיסק זה דבר כבד.

Bell J

New member
את!

ילדה מרושעת שכמותך! לא איתי בפרויקט... נעלבתי! (צוחקת) יש לי מבחן מחר בתולדות האומנות ואני עוד רגע נרדמת ולא למדתי. יש לי 23 דפים לקרוא! והכל זה הומנזים ותחיית הקלסיקה וראליזם בלה בלה בלה ואני עוד רגע נרדמת...

5ifi

New member
אני לא יודעת מה טוב יותר

אני לומדת תולדות האומנות ואנחנו רק התחלנו- אנחנו לומדים על הציורים של האדם הקדמון על קירות המערות ו
המממ. זה.

Bell J

New member
אוי את כיתה י"א! D:

למדתי את זה שנה שעברה. אחרי זה מגיע מצרים
, יוון
ורומא
. ואז ימי הביניים ששמה את רוצה למות כי הכל תוכניות אדריכליות! ><"

5ifi

New member
המממ כן... אז אנחנו כבר די במצרים

וזה די משעמם בכל הכנות...

Bell J

New member
זה מה שקורה כשאני מכורה למיתולוגיות

שום דבר לא משעמם. במצרים הרוב פסלים, אבל זה חומר קל עכשיו. חכי לכיתה י"ב את לומדת את ישו, אני רוצה לצלוב אותו מחדש ><" אה וכשאת מגיעה ליוון, אל תפחדי מהכדים :p הפסלים זה הכי מעניין, כי אני מכורה אליהם (הייתי מכורה לאפולו ודפנה בכיתה י'). רומא זה סיוט כי זה הרוב מבנים וימי הביניים - רק למות. תהני עכשיו כשזה מצרים והפרה-הסטורי, זה עוד פשוט.... כמה שאני מתחננת שירד רומא מהמיקוד

5ifi

New member
חח כפרעלייך.

אני במכללה. אני פשוט לומדת מבוא לתולדות האומנות. וננההה אני רגילה לארכיטקטורה. למדתי ארכיטקטורה בירושלים לאורך התקופות כחלק מההרחבה שלי בלימודי ארץ ישראל. היה מעניין... |NOT|

mich223

New member
אין לנו פאנדומים משותפים! *בוהו*

למה את לא כותבת מרתור הא!? יש לי עבודות ענק להגיש לתושב"ע ולספרות, ואפילו לא התחלתי :/ בוהו.

Bell J

New member
הנה שאלה יותר טובה:

למה את לא כותבת פרסי ג'קסון?!?@!$ |סנוב| אמרתי שלא התנסתי במרלין ואני מוכנה לנסות XP אל תדאגי מיכל (דלק) יקר, את תסיימי את העבודות האלו בציון Asian F (כלומר A-, משמע 90)

mich223

New member
לא יודעת. לא זורם לי :p

אוי, לא ראיתי. אבל ארתור לכתיבה זה אחד הדברים הכיפים. אם אני אקבל ציון טוב, זה רק בגלל שהעבודה היא בזוגות

Twilight Girll

New member
טוב......

קיבלתי 682 בפסיכו. הרבה(!) יותר ממה שציפיתי. כי הלך לי זוועה. אבל רציתי מעל 700 אעעע. >< נו טוב, נראה כבר. אני חושבת שזה אמור להספיק למה-שלא-יהיה-שאני-ארצה-ללמוד, כי אני לא בקטע המדעי. טוב ואני אסיי םאת ההודעה המיותרת הזו עם גיף. כי לשון.

למעלה