עוף החול

kevant

New member
עוף החול

כמידי שנה בפרוס החגים מרימה את ראשה העצבות ומכריזה על קיומה. לא,בל תטעו, היא קימת כל השנה,אך בימים אלו זו עצבות צועקת, זועקת מקצה העולם עד קצהו. אלו הם אותם ימים שבהם "כל" המשפחה מסבה לשולחנות החג. כל במרכאות כי חסרות בנוכחות הפיזית אי אלו נפשות. אומנם אנו חשים בהן בתוך בלב,בנפש,במחשבה,אך לי זה לא מספיק. אני כמהה לעוד. לעוד חיבוק, לעוד נשיקה, לעוד ליטוף, לעוד לעוד לעוד... נמאס לי כבר להתגעגע. הבנתי את הענין. הוא לא יחזור. אז אולי מישהוא מוכן להתנדב ולקחת ממני את הגעגועים הבלתי פוסקים? יום הדין מתקרב והולך. אנו נמצאים בתוך עשרת ימי תשובה. אז זה הזמן שלי לשאול ואולי הםעם אקבל תשובה. למה??? שלכם כתמיד kevant

liat1953

New member
kevant , גם אני חשה כך בדיוק

אם תמצא מי שיקח ממך את הגעגועים הודע לי,אולי אבקשו שיקח גם ממני ובתמורה ישיב לי את אובדני היקר. הגעגעים לא מרפים אף לרגע ומהמשפחתיות של החגים אני נסה רחוק ומה שיש לי לומר על כך שגם שם הרחק מכאן ללא שום תחושת חג-הגעגועים אינם מרפים אף לא לרגע קט.הכאב כל הזמן מנקר לו עמוק בפנים,כבר איני מכירה את התחושה איך היה לפני כן כשלא כאב,הכאב הרי הוא חלק בלתי נפרד מאיתנו ואם היה ולרגע קט בגלל היסח הדעת נעלם או נחלש נדמה לי שקרה משהו,לא ברור...משהו חסר...כן ,זה הוא בני האהוב שכבר לא איתנו. גמר חתימה טובה

באפלה

New member
הכאב הזה

מקונן בנו כל הזמן.. זה כאילו הולך איתנו לכל מקום. אנחנו והכאב. זה ככ עצוב. בהתחלה, בשבעה, שאנשים אמרו משפט כמו- זה כאב שיהיה איתכם לכל החיים.. לא יכלתי לעקל ולהבין או לא רציתי לקבל זה דבר נורא לדעת שמעכשיו יש איתך כל הזמן כאב. גמני מתגעגעת לאחי

acky007

New member
החגים, החגים.....

איך שאתה מתכונן, מתכונן וממש מתחנן - מי יתן והשנה הזו החגים יעברו כמה שיותר מהר.... אבל לחגים יש את הטמפו שלהם ואתה נאלץ, בכל שנה, לעבור אותם בקצב שלהם! והשנה עו הוסיפו לנו שעה..............
שתהיה שנה טובה וחתימה טובה אבא של לירון

אורי_ח

New member
הכאב מקנן ומקונן

הראשון נכון דקדוקית בהקשר של המשפט. השני מתאים למשמעות הנלווית...

inbar20inbar

New member
בדיוק כיפור שעבר אבא נפל למשכב

בדיוק לפניי שנה אבא שלי קרס וחדל להיות אדם בוגר, מיום כיפור ועד לחודש ינואר שזה תאריך פטירתו הוא היה מאושפז באוספיס והיה מחובר למכונות, הסרטן אכל לו אט, אט את כל המח, בשלב זה ביום כיפור שעבר הוא חדל לדבר ולתקשר.. יהי זיכרו ברוך...

בוזיקית

New member
יא...

את מדברת על ההוספיס בתל השומר? בעצם לא הגיוני, כי שם לא מחברים למכונות... בכל אופן אמא שלי "פינתה" את החדר שלה שם 5 ימים לפני ראש השנה שעבר... אולי הוא קיבל את החדר שלה???!!!

inbar20inbar

New member
לא, אבא שלי התאשפז בירושלים

בהדסה, ומשם העברנו אותו להוספיס במעלה אדומים

למעלה