עוף גוזל

mikca

New member
איזה נוסטלגיה, מתגעגעת

ל"ימית" סיני, חוץ "נעמה" - גן עדן עלי אדמות - לפחות כך היה.

mikca

New member
איזה יופי, איפה נרשמים ../images/Emo35.gifמה, זה לא

כולל הצנחת מזון ומים מהאוויר ?

mikca

New member
כבר יותר פשוט לבוא עם צידנית או

שנעשה עיסקה עם "אבו שפם" הוא כבר הוכיח את עצמו.

אל תשכח טיולים ממונעים בעזה

רכבים משוכללים "אכזריים" במיוחד. טיולים רגליים מודרכים, אדריכלות נוף, טיול ממש פיצוץ.

mikca

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif, מאוחר, מאוחר

תאמיני לי. יש לי את זה בכתב

רותם351

New member
אם לוקחים הכל בפרופורציה../images/Emo13.gif

החיים נראים הרבה יותר קלים. הילד הזה נסע לסין באביב. התכוון לעבוד שם שנה (אצל הדוד), חזר אחרי שלושה חודשים לחתונה של אחיו, החתונה נדחתה עקב המלחמה ובינתיים גוייס למילואים ולחם בלבנון, כל כך הרבה התרחשויות בפרק זמן קצר גרמו לו לשנות כיוון. אז נהדר לי שהוא חזר בשלום מהמלחמה ולסין הוא לא חוזר. תל אביב???? נראית קטנה עלינו!!! האמת? זה בכל זאת קצת קשה. הבן הבכור בטכניון, השני באוניברסיטה בירושלים, השלישי בתל אביב והחייל...עושה היכרות עם הארץ לאורכה ולרוחבה. אושיקו, אהבתי את השיר שהבאת.

רותם351

New member
תודה על הברכות. בינתיים מדווח../images/Emo13.gif

שתל אביב קטנטנה לעומת שנחאי...

2mia

New member
סמדר שיהיה לה המון הצלחה. בעוד

חודשיים אני עומדת להיות אמא לסטודנטית ואני מזהה עם כל שלב שאת עברת עד עכשיו. אני כבר מחכה להזדקן בכמה שנים כדי שהחייל גם יצטרף למחלקת הסטודנטים.

סמדר בנ

New member
אז גם לך מיה

מגיע בקרוב מזל טוב
.שנה"ל הרשמית באוניברסיטת בן גוריון נפתחת ב-15.10.06 - שבוע לפני שאר האוניברסיטאות. לשנה א' רפואה הם עושים קורס ריענון במתמטיקה וביולוגיה (תתפלאו אבל זה כלול בשכר הלימוד הרגיל) כדי להוריד את הלחץ בסמסטר עצמו. רעיון נחמד וגם מגבש כי בשלב זה רובם יגורו במעונות הריקים ממילא.

סמדר, כל כך מרגש,נוזלות לי העיניים

כל כך יפה כתבת וכל כך נכון. שיהיה בהצלחה לילדה המופלאה ולאמא המופלאה לא פחות. אין ספק שהמעבר הזה לעצמאות הוא קשה להורים ולילדים כאחד. אבל עכשיו יהיה לכם תירוץ לנסוע דרומה ולא רק לענייני עבודה. הרבה חיבוקים ואיחולים .

א ת י 10

New member
כמה מרגש! כבר הצטרפתי לדמעות

דמעות של שמחה ונחת בראש ובראשונה, אבל גם דמעות של געגועים (כן, כן - כבר) על מה שהיה. אתם והיא מתחילים עכשיו בדרך חדשה. לא קלה בכלל. למרות הצהרת העצמאות - היא בהחלט תזדקק לכם. בכתף תומכת, בעצה ובאוזן קשבת, אלא שעכשיו, יותר מתמיד - היא תקבע את הקצב ואת המהות של אותה התמיכה. לא קלה היא, לא קלה דרכנו כהורים. ומי שאמר: "ילדים קטנים - צרות קטנות; ילדים גדולים צרות גדולות" (מיידיש) בהחלט ידע מה שאמר, רק שהמילה "צרות" אולי קיצונית מדי כאן. בהצלחה לסטודנטית ולהוריה הגאים, בעיקר לאמה = בהחלט גאווה מוצדקת

מאקי

New member
יאאאאא כמה שמח כמה עצוב...

בהצלחה לה.. בהצלחה לכם... ממני

mars4

New member
קודם כל והכי חשוב שיהיה בהצלחה

לבת המקסימה [לפי התמונה לפחות...]. אני את הגוזלים שלי שיחררתי בבקו"מ. אז באמת הרגשתי שאני משחרר אותם לעולם בפעם הרשונה ,מוציא אותם מהאינקובטור. ללכת, להתמודד, לקחת אחריות, להסתדר בכוחות עצמם. שאר אבני הדרך [לטעמי] בחייהם [הנסיעה לחו"ל של אחרי ,לימודים, מעבר לגור לבד, חתונה וכו'] חשובים ומרגשים לא פחות [ואולי אף יותר], אבל הכל מתחיל בשער של הבקו"מ. זה שנפתח כשאוטובוס עושה את סיבוב הדאווין שלו [כמה מאות מטרים] ואתה נשאר עומד כניצב מנפנף בידך ודמעות חונקות את גרונך. חויה שלא אשכח!

עציון

New member
גוזל עף...דמעה נגולה...

זוכר שהבכור התחתן ועזב את הבית. ברררר. כמה היה חסר. שמספר 2 התחתנה ועזבה השתרר שקט מספר 3 התחתנה נשאר השתקן והביריון הקטן מספר 4 התחתן הביריון נהיה שקט מספר 5 התגייס ו ששששש ואז במהלך השנים באו גוזגלים...תשעה ועוד ידנו נטויה

nuky1

New member
סמדר בהצלחה לבת ושילך לה בקלות.

רותם מזל טוב לבן מזל בתולה.(לשלי יש יום קודם)

tova האחת

New member
סמדר,בשעה טובה.אני מזדהה עם כל מילה

גם ביתי בת ה 22 תצא בקרוב, אך לירושליים. ובהמשך לנאמר כאן על " טיולים וסיורים"מטעם הצבא,אז בני אור נמצא ב "קרוז".ולא יגיע השבת.

למעלה