and more
N nitzano New member 12/8/05 #22 מנזר שבו ממוקמת גופתו מצופת הברזל של נזיר קוריאני (קים שמו), שנאמר כי הינו גלגול של בודהיסטווה ידוע, וכי הגיע להארה כך שגופו לא נרקב לאחר מותו ועל כן נחנט ברזל.
מנזר שבו ממוקמת גופתו מצופת הברזל של נזיר קוריאני (קים שמו), שנאמר כי הינו גלגול של בודהיסטווה ידוע, וכי הגיע להארה כך שגופו לא נרקב לאחר מותו ועל כן נחנט ברזל.
N nitzano New member 12/8/05 #29 כאן לא סוגדים לפסל של השמן הקרח ההבדל היחידי שמצאתי בין הבודהיסטים לדאואיסטים, היה השער על ראשם של הפסלים, מה שלא שינה מבחינת אותם מבקשי משאלות, שבאו לסגוד.
כאן לא סוגדים לפסל של השמן הקרח ההבדל היחידי שמצאתי בין הבודהיסטים לדאואיסטים, היה השער על ראשם של הפסלים, מה שלא שינה מבחינת אותם מבקשי משאלות, שבאו לסגוד.
N nitzano New member 12/8/05 #32 כאן לומדים וושו מורה עם צמה מגניבה מהסרטים מלמד זר את המקור לטאי ג'י . יותר מאוחר ידע לספר לי כי המקור לשינגאי ובהגואה הינו וודאנג
כאן לומדים וושו מורה עם צמה מגניבה מהסרטים מלמד זר את המקור לטאי ג'י . יותר מאוחר ידע לספר לי כי המקור לשינגאי ובהגואה הינו וודאנג
A A Broken Mirror New member 22/8/05 #43 באמת צמה מגניבה ../images/Emo13.gif והתמונות עושות חשק לבקר שם
N nitzano New member 12/8/05 #33 לקח לי שעתיים של טיפוס ללא הפסקה אל פסגת הזהב......אבל אני לא מתלונן. יש שצריכים לסחוב מדרגות