עונת 2008/09

• פותח הנושא SjP
  • פורסם בתאריך

SjP

New member
עונת 2008/09

אז הפעם זה לא קשור לחיזוק ושאר מלפפונים אלא לשינויים שהולכים להיות במכבי נתניה * עניין הצבע שיוחלף מצהוב לזהב, ככה לפי הפירסומים באתר הרשמי הקבוצה תשחק בעונה הבאה בצבע זהב על מנת להבדיל את עצמה מבית"ר י-ם ולמתג את עצמה מחדש (סוף סוף מישהו מתחיל לשווק?), מה אתם אומרים על השינוי המתוכנן? בעד/נגד? האם אתם בעד זהב או צבע אחר? לפי דעתי כל העניין הזה הוא ביזיון ואני מקווה שאם יוסיפו זהב זה לא יהיה על חשבון הצהוב, בשבילי מכבי נתניה זה צהוב, אי אפשר לקחת לנו את הזהות ולהחליף אותה בזהב * המגרש הביתי, בסוגייה הזאת עוד לא הוחלט באיזה איצטדיון תארח נתניה את משחקי הבית בעונה הבאה. על הפרק עומדים האיצטדיון בהרצליה ואיצטדיון בלומפילד, בנוסף לקופסא שההנלה אומרת שאם יימכרו מעל 5 אלף מנויים אז נישאר. איפה אתם מעדיפים לארח בעונה בחצי העונה שנותרה עד לסיום בניית האיצטדיון החדש? מה הכי טוב לקבוצה? והאם זה ריאלי להגיע ל5 אלף מנויים * סוגיית המנויים, ההנהלה יצאה בהודעה שהמנויים העונה יהיו זולים יותר מהעונות הקודמות, לאלה שאין מנוי, זה יגרום לכם לקנות? האם המנוי תלוי מאוד במיקום אירוח המשחקים? ואיך אפשר להגיע לכמות שההנהלה רוצה בשביל להישאר בקופסא? אני לא רואה שיימכרו כמות כזאת, אולי רק חצי מזה, וגם נצטרך חיזוק כמו שצריך הצעות, תלונות וסתם קשקושים על העונה הבאהה לפה

KfirWolfson

New member
לגבי שינוי הצבעים

במקום לשנות את השחור, ולמתג את עצמנו עם צהוב-|עוד צבע כלשהו| אז משנים את הצהוב, טעות גדולה ...הצהוב חייב להישאר, השחור יכול להפוך לכל צבע אחר שיתחשק להם...שינוי צבעים שכזה יכול להיות בהחלט גורם משמעותי בהחלטה אם לקנות מנוי בעונה הקרובה...

מסכים../images/Emo45.gif

אחרי הכל נתניה רצה עם הצבע הצהוב כבר כמעט 70 שנה ולשנות אותו יהיה הריסת מסורת ארוכת שנים שמזוהה עם כל אוהד מכבי נתניה.

SjP

New member
תיקון

הצהוב נכנס לנתניה רק בשנות ה-70 המוקדמות, לפניי זה היה הצבע ירוק שנה אחריי שנתניה עברה למתכונת של צהוב-שחור גם בית"ר הפכה את הצבעים שלה לצהוב שחור

בטוח?

משום מה זכור לי שקראתי בזמנו שהקבוצה לבשה מדים עם צהוב עוד בשנות ה40.

מסתבר שהברזתי מיותר מדי שיעורים על הסטורית

המועדון

לא דבר חכם במיוחד להסתמך על ויקפדיה

כאשר כל אחד רושם מה שבא לו זה גורם לאתר להיות פחות אמין.

tristan79

New member
לא הייתי משנה גם את הצהוב

הצהוב-שחור אלו הם הצבעים של מכבי נתניה, ואני לא רוצה שמישהו יתעסק איתם. אם בהנהלה חושבים שקצת זהב זה מה שחסר, אז אפשר להוסיף כמה "נגיעות" או אולי לשלב את זה במדי החוץ של הקבוצה הלבנים לגמרי, אבל הבסיס לטעמי חייב להשאר צהוב-שחור. בכלל אם כבר מיתוג מחדש באיך שהקבוצה נראית אז למה להתעסק עם משהו שכבר תפס מקום של סמל בקבוצה כמו הצבעים? הייתי מעדיף שבמקום זה יוסיפו עוד איזה אלמנט עיצובי (נגיד משהו כמו סמל של יהלום לחזית\גב החולצה או על השרוולים) או ישנו את עיצוב החולצות לגמרי (מישהו זוכר או יודע מה קרה לרעיון שעלה לפני כמה שנים לשחק עם מדים צהובים-שחורים בעיצוב ריבר פלייט?)

למעלה