עונת מעבר??

Snagit

New member
עונת מעבר?? ../images/Emo4.gif

איך שלחתם את האפרוחים הבוקר לגן? בגד קצר? אורך ודק? אוי, עונת מעבר זו עונה מבלבלת ומסוכנת.. אם אני אשלח אותה עם בגד קצר יהיה לי מצפון על זה שאולי יהיה לה קר. אם אני אשלח אותה עם בגד ארוך יהיה לי מצפון שאני מבשלת אותה... ובאותו עניין, כמה חליפות מעבר לקנות? 5-6 זה מספיק?

הבוקר...

עמית לבש מכנס קצר, סנדלים, וגופייה ארוכה ובתיק שמתי לו חולצה קצרה . לגבי חליפות מעבר - אני לא אוהבת זה כל שנה לא ממש פרקטי כי כשקר שמים מכנס טרנינג. המכנס הדק לא מחמם בכלל לטעמי.

layli

New member
מכנסי 3/4 עם חולצה קצרה

ונעליים, עכשיו ממש חם בחוץ כך שזה נראה לי מתאים.

muga

New member
מכנסי 3/4

חולצה קצרה וסנדלים. עכשיו השמש זורחת וחמים ונעים. אני מכינה בערך 8 חליפות מעבר.

UmaGuza

New member
קצר כרגיל

אמנם ירד אתמול גשם אבל עדיין חם. לגבי חליפות מעבר, תלוי כמה את רוצה לכבס. מנסיון של שנה שעברה התקופה שבה מתאים ללבוש חליפות מעבר היא מאוד קצרה ולכן חבל להשקיע בהרבה בגדי מעבר.

שלחתי כרגיל בקצר

לא באמת קר. מעונן קצת אבל זה הכול. חליפות מעבר אני לא קונה הרבה, אבל מאוד תלוי כמה מחליפים בגן. למה שלא תשלחי לגן חולצה ארוכה נוספת (כמו עליונית) ותבקשי שילבישו אותה אם קר? הרי בתוך הגן בוודאי שלא קר לה.

בוליפלג

New member
בקצר../images/Emo13.gif חם פה../images/Emo13.gif

ובאשר לכמות חליפות המעבר, אני רכשתי (לא חליפות) חולצות שיכולות אחכ לשמש כ'מתחת' לחולצת הפוטר, ומכנסי טריקו, כ-8 מכל סוג, כדי שיהיה לה מה ללבוש אחה"צ (אני ממחליפות המלבושים בחצי השני של היום..
). כיוון שהסתיו מאד קצר במחוזותינו, נראה לי שלא כדאי להפריז בכמויות - לפחות בעניין מכנסי הטריקו - אחכ אין להם שימוש..(פרט לתקופה קצרה באביב).

Snagit

New member
../images/Emo207.gif מה לגבי הלילה?

איך מלבישות? קצר או ארוך? שמיכה או בלי?

בוליפלג

New member
טריקו ארוך ודק+שמיכה דקה, שלצערי רב הלילה

כלל איננה מממשת את יעודה
לכן החלטתי לעבור לפני יומיים ל'ארוך'. אני ממליצה לבדוק את הילד במהלך שנת הלילה - אם מזיע, נראה נינוח וכד'..ולהחליט לפי המקרה הפרטי.

Snagit

New member
מה שמדאיג אותי זה בשעות של 4-5 לפנות בוקר

שאז די קריר, והיא בד"כ מעיפה את השמיכה כבר בסביבות 12-1 החלון כבר סגור אצלה בחדר בשבועיים האחרונים, ומאוורר תיקרה רק אם כשהיא נרדמת חם אז מפעילה לה אותו לשעה וזהו.

בוליפלג

New member
אני 'מכסה' את השעות הללו כרגע על ידי השרוולים

הארוכים
חוצמזה, תמיד אפשר 'להתעורר' כדי לכסות (מה שלא קורה במקרה שלי
)

balir

New member
קצר

מכנסיים קצרים, חולצה קצרה וסנדלים
היה חם , כשהוצאתי חולצה ארוכה בטעות מהשידה החזרתי אותה מיד, לא חשבתי על זה שאולי יהייה קריר בהמשך

perah11

New member
אני חושבת ש-6 חליפות זה מספיק

אני דווקא משתמשת בהם תקופה גם עכשיו וגם לפני הקיץ שמתחיל להתחמם, היום שמתי לו מכנס מעבר ארוך וחולצה קצרה. עם נעלי ספורט. במשך השבוע אמרו שהתחמם אני בטח אשלח אותו שוב בקצר לגמרי

למעלה