עונת הסקרים החלה

death crazy

New member
עונת הסקרים החלה

אם היו נותנים לכם לעשות פירסינג באיזה מקום שאתם רוצים בגוף בלי לשלם איפה הייתם עושים אני נראה לי שהייתי עושה בשפה או בגבה לא יודע

רק אחד?

בעיקרון.. אני מתכננת כשאני היה בת 17 18 לעשות בגבה.. בסנתר ומעל השפה.. אבל עם היו מביאים לי רק אחד הייתי עושה בסנתר

ocean gypsy

New member
אין פה ספק...

הייתי עושה ספטום מבלי לחשוב פעמיים.., ספטום עצמו יכול להיות פירסינג מכוער אבל יש אנשים שזה פשוט יפה להם! והיה לי אחד ואני כ"כ מתגעגעת אליו אז אם זה היה חינם הייתי עושה ספטום בטוח! אסתי.

קשה לבחור אבל...

הייתי מוסיפה אחד לשפה, בנוסף לזה שכבר יש, או מוסיפה אחד ללשון בנוסף לשניים שכבר יש.

MaddyD

New member
אמממ היחיד שבגדר בלתי אפשרי

כרגע :) סרפס בכתף אבל זה יקרה.

FrooTeLa

New member
לי אין בעיה עם הכסף

יש לי בעיה עם האישור של הורים.....
אם היתה לי את האפשרות שההורים יסכימו, בלשון!!! דפנטלי!!! אפילו 2!!! חלום חיייי....

BloodyRose

New member
אם לא הייתה מגבלת זמן

הייתי עושה אנטי טראגוס... אני פשוט יודעת שעד שהוא יחלים ואני אקשר אליו - אני אצטרך להוריד אותו בגלל הצבא...

בעיקרון...

בצבא את צריכה להוריד את כל העגילים ... ויש אפשרות להגיש בקשה להשאר...

אויייייייי זה כל כך יפה!

אני גם מתכוונת לעשות בקרוב כשיהיה לי כסף כמה באמת עולה לעשות אינדסטריאל [אם ככה מבטאים את זה בכלל..]

אִינְדוּסטרִיאַל ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

ולמקרה שלא רואים את הניקוד בכותרת-אִינְדוּסטרִיאַל

plomphy

New member
לא...

זה אינדאסטריאל כמו שהיא אמרה. את הU לא מבטאים כמו oo אלא כמו au

BloodyRose

New member
כעיקרון כן

בצבא בנות רשאיות להישאר עם עגיל אחד צמוד (לא חישוק) בכל אוזן, בתנוך. ככה זה בטירונות בכל אופן. אחרי ההצבה בבסיס הקבוע ישנה אפשרות לקבוע פגישה עם התת אלוף ולנהל איתו שיחה על כך. ישנם בסיסים שלא כ"כ מקפידים על זה, ויש בסיסים שכן.

למעלה