עונת המלפפונים..

shay100m

New member
עונת המלפפונים..

אז את מי בית"ר צריכה להביא ,את מי צריך להשאיר ואת מי לא ? מה דעתכם?

חיים מגרשוילי -למה מתעקשים עליו כל כך למישהו יש מושג??

ואגב...באיזה שער אתם בוחרים?

אני בשל בן שושן.

ברור שהשער של בן שושן..

שאר השערים לא כאלה מדהימים,
רגילים כאלה..

אגב, שאלה,
ראיתי בוואן, שמונפלייה, שזכתה באליפות,
ופריז סן ז'רמן, שלקחה מקום שני,
ישחקו בשלב הבתים של ליגת האלופות,
ואילו ליל, שסיימה במקום השלישי,
תשחק במוקדמות.

ממתי קבוצה שזוכה באליפות מגיעה ישר לשלב הבתים
(אם לא שהיא זכתה בגביע האחרון
(והמארחת של הגמר אם אני לא טועה)
מבלי לשחק לפחות שני משחקים מול קבוצה בשביל לעלות?

מאור 448

New member
אני חושב שזה תלוי בדירוג של הקבוצה..

למשל כשמכבי חיפה תיקח אליפות היא תצטרך לעבור פחות שלבים מאשר בית"ר תיקח אליפות..
ובאנגליה נראה לי ששלושת הקבוצות הראשונות נכנסות אוטומטית ורק הרביעית צריכה לעבור שלב מוקדם...

sirpad

New member
זה תלוי בדירוג של המדינה

כל הקבוצות שמשחקות במפעלים האירופאיים אוגרות נקודות למדינה שלהן. וכך יוצא שליגות אטרקטיביות כמו ספרד אנגליה גרמניה צרפת ואיטליה, שולחות המון קבוצות, חלקן אף ישר לשלב הבתים.

השנה אגב, זו השנה הראשונה בה קבוצה מדנמרק שזוכה באליפות תעפיל ישירות לשלב הבתים. לצערי, FCK שתרמה הכי הרבה לדירוג הגבוה של דנמרק, ולהעפלה הישירה, שמטה יתרון מבטיח של שש נקודות מהמקום השני רק לפני ארבע משחקים, וכרגע ממוקמת במקום השני מרחק 2 נקודות מהמקום הראשון, כשנשאר משחק אחד לעונה. כדי לקחת דרבן העונה נצטרך גם לנצח את המשחק האחרון, וגם שהמקום הראשון ישמוט נקודה אחת. הסיכוי לכך הוא 25 אחוז, ואם לא נצטרך לנסות להעפיל מהמוקדמות, אלא שהפעם לא נהיה במסלול האלופות, וזה אומר שההגרלות יהיו קשות מאוד (מול מקום שני או שלישי בליגות הבכירות באירופה).

זה מעצבן לראות עמל של שנים של עבודה קשה הולך לקבוצה קטנה סטייל אשדוד שתפסה עונה אחת מוצלחת, ועוד אחרי שהיית במקום הראשון עונה שלמה.

מאור 448

New member
זה עוד פחות עצוב ממה שהולך באנגליה..

קבוצות כמו מנצסטר יונייטד וארסנל שלא מביאות שום כוכב מפסידות לקבוצה של שחים סעודים שקונים כל מה שזז...

ANGELUSPIKE

New member
ועדיין

סיטי לקחו אליפות על הפרש שערים, אז אל תדאג לשדים האדומים (המקוריים ולא הזבל מוולפסון), כי כמו שצ'לסי כבר לא פקטור בליגה האנגלית (למרות הזכייה בצ'מפיונס), ככה יהיה בסוף עם הסיטי, כי מסורת שום כסף בעולם לא יוכל לקנות, אתה תראה ששנה הבאה מניו הולכים לקרוע את הליגה האנגלית וגם לככב חזרה באלופות.

מאור 448

New member
הלוואי אחי...

השנה איבדנו את האליפות בצורה הכי כואבת שיש , ועוד לשנאה שלנו...
אני באמת מקווה ששנה הבאה נחזור להיות בעלי הבית בעיר ונחזיר את האליפות למקומה הקבוע...

למעלה