עונת הדיוידי של 2007

TheLost

New member
עונת הדיוידי של 2007

slayer, אני מקווה שלא איכפת לך, אבל נתת לי רעיון טוב לשרשור ורציתי לעשות לו אחד חדש עם מידע על כמעט כל הסדרות שיוצאות הקיץ על גבי DVD... אבל קרדיט על זה שנתת לי את הרעיון!!! אז כרגע ידועים לנו פרטים על: העשב של השכן - עונה 2 דקסטר - עונה 1 (שעוד לא שודר בערוץ) גיבורים - עונה 1 נמלטים - עונה 2 8 כללים פשוטים - עונה 1 הלוחשת לרוחות - עונה 1 מספ7ים - עונה 3 The O.C - עונה 4 האנטומיה של גריי - עונה 3 עקרות בית נואשות - עונה 3 על טבעי - עונה 2 סמולוויל - עונה 6 שני גברים וחצי - עונה 1 רוק 30 - עונה 1 המפענחת - עונה 2 בין הסדרות שעדיין אין עליהן פרטים: סקראבס (עונה 6), מגרש ביתי (עונה 4), איך פגשתי את אימא (עונה 2), טירוף בבית (עונה 2), כריסטין הישנה (עונה 1), סטודיו 60 (עונה 1 והיחידה), עד המוות (עונה 1), פשע מן העבר (כל העונות, אבל גם אין למה לצפות כי סביר להניח שהיא לא תצא לעולם על גבי דיוידי), מחשבות פליליות (עונה 2), שארק (עונה 1), מגרש ביתי (עונה 4), הסופרנוס (עונה 6 - חלק 2) ועוד כמה שבטח שכחתי. אם יש סדרה ספציפית שאתם רוצים לדעת מה "מצבה" אתם מוזמנים לשאול

TheLost

New member
העשב של השכן - עונה 2

העונה הראשונה: http://www.amazon.com/dp/B000FFJYE8?tag=tvshowsondvdcom&link_code=as3&creativeASIN=B000FFJYE8&creative=373489&camp=211189 העונה השנייה תצא ב-2 גירסאות, גירסא רגילה וגירסת ה-Blu-Ray החדישה שמציגה איכות טובה הרבה. גם העונה הראשונה יצאה ב-2 גירסאות שכאלה, אבל גירסת ה-BLU RAY שלה יצאה רק לפני 3 ימים. במקרה של העונה השנייה, שתי הגירסאות יצאו יחד. תוספות מיוחדות למארז העונה השנייה:
7 פרקים עם אפשרויות לתוספות שמע והערות של שחקנים וצוות הסדרה
אפשרויות להצגת הפרקים עם הערות טריוויה קופצות
4 סרטונים קצרים מיוחדים מאחורי הקלעים
כל הפרסומות שהוצגו בסדרה של אוסקארו
פספוסים
מונטאז' מוזיקאלי של הפתיח "Little Boxes"
הופעה ארוכה יותר של הלהקה "ג'אמינ' ניישן" (בגירסאת הבלו-ריי תהיה תוספת אינטראקטיבית של משחק וידאו)

TheLost

New member
דקסטר - עונה 1

למרות שהסדרה עדיין לא החלה בארץ, אני בטוח שכמעט כולכם כבר שמעתם עליה. מארז הדיוידי שלה ייצא ב-21.8, ו-12 פרקי העונה יתפרסו על גבי 4 דיסקים (רק רציתי לציין שזה לעומת המארז של "העשב של השכן" שכולל גם 12 פרקים אבל על גבי 2 דיסקים בלבד). תוספות מיוחדות:
2 פרקים עם תוספות שמע
2 פרקי בונוס מהסדרה האחרת של Showtime "אחים בדם"
"האקדמיה לדם": שיעור ברציחות פרטים נוספים כאן

TheLost

New member
לא

כנראה ש"האנטומיה של גריי" לעולם לא תצא בארץ (כלומר, עם תירגום בעברית. מארזים אמריקאיים יש באוזן השלישית). המארז של העונה השלישית של "האנטומיה של גריי" (שאני הולך להיות הראשון לקנות את זה!!!) ייצא בתאריך שנאמר בארה"ב, בגירסא מיוחדת שנקראת Seriously Extended (אבל זה לא שקיימת גירסא אחרת, זו היחידה שמופצת).

TheLost

New member
כי בגדול נגמר העידן של להוציא המון סדרות

על גבי DVD. עכשיו יוצאות רק מובחרות. לפי דעתי זה לא נורא כ"כ, לפעמים בארץ מוציאים את הDVD בלי התוספות ועם המארזים המכוערים האלה, אז עדיף כבר לא לשמוע על זה אפילו.

Princess Galush

New member
אבל זה נורא מעצבן

תמיד כשהולכים לחנויות וידאו רואים מלא מלא פרקים מכל סדרה, מארזים בכל פינה וכו'.. כשבשביל האנטומיה צריך לחפש מלללאאא זמן ולמצוא איזה דיוידי אחד. חוצמזה שהיעדר התרגום משמעותי. כן, אני צופה בסדרה בלי תרגום ובקצב ארה"ב, והרבה פעמים התרגום של הסדרה בעברית הוא פאתטי ביותר, אבל בכל זאת זה עדיין עוזר לפעמים להבין כל מיני מושגים רפואיים מסובכים שאני תמיד מבינה בדיעבד אחרי צפייה חוזרת עם תרגום ביס.

TheLost

New member
האמת של"זכותם" ייאמר

שכיום זה לא ממש נגד האנטומיה, למרות שבערך לפני שנתיים יצאו המון מארזים, היום כבר לא יוצאים הרבה בכלל, כיום רוב המארזים שיוצאים הם כאלה שהתחילו להוציא להם כבר לפני שנתיים...

4hilla4

New member
איפה זה האוזן השלישית ו.

כמה זה עולה? בארצות הברית שתי העונות יחד עולות 66 $ כמה זה עולה בארץ?

TheLost

New member
איפשהו בתל אביב

תחפשי בגוגל, וגם בנוגע למחיר את צריכה לצלצל אליהם ולשאול (אבל אני דיי בטוח שזה יעלה יותר משבארה"ב)

Princess Galush

New member
גם בירושלים יש את האוזן

ואני ראיתי גם בוידיאון דיוידי של האנטומיה.

TheLost

New member
גיבורים - עונה 1

סדרת הלהיט תצא גם כן ב-2 גירסאות, אחת רגילה ואחת של HD-DVD (גם כן איכות וידאו הרבה יותר טובה). שתי הגירסאות יצאו ב-28.8 תוספות מיוחדות:
פיילוט שלא שודר: 73 דקות ללא הפסקה של הפיילוט המקורי של הסדרה שלא שודר, שכולל דמות שמעולם לא נראתה
"העשייה של גיבורים" - מהרעיון עד להצלחה הגדולה, מבט מאחורי הקלעים אל הסדרה החדשה המדליקה ביותר בטלוויזיה
אפקטים מיוחדים - הסודות שמאחורי האפקטים הויזואלים שמוציאים את העיניים ונותנים לגיבורים את הכוחות המדהימים שלהם
הפעלולים - מבט מאחורי הבמה אל הפעלולים והכפילים של הסדרה
קורא מחשבות - יכולות קריאת המחשבה של מאט פארקמן מגלים לך מיהו הגיבור שבתוכך בעזרת סדרה של מבחנים פשוטים
פרופיל של האומן טים סייל - מבט אל אמן ספרי הקומיקסים (ספיידרמן, באטמן, דרדוויל) שזכה בפרז אייזנר והוא חלק גדול מהשפעת המנגה שעל הסדרה.
השיר - מאחורי הקלעים עם וונדי מלוין וליסה קולמן כשהן יוצרות את ההופעה המוזיקלית שלהם.
50 סצינות שבוטלו או שקוצרו למידע נוסף כאן

TheLost

New member
נמלטים - עונה 2

למידע על עונה 1 - http://www.amazon.com/Prison-Break-Season-One/dp/B000FKO3GW/ref=pd_bbs_sr_2/102-6182196-5971320?ie=UTF8&s=dvd&qid=1180781505&sr=1-2 העונה השנייה של הסדרה צפויה לצאת ב-4 לספטמבר (אבל היו הרבה דחיות בזמן האחרון אז זה לא סגור). תוספות מיוחדות:
11 פרקים עם תוספות שמע והערות מאת היוצרים, הכותבים, השחקנים ועוד
"להמציא מחדש סדרה": סרטון על עשיית העונה השנייה
הפתיח של "נמלטים" עם מיקס מיוחד
בנוסף, יהיה משהו שנקרא Kill Clip, שלא ידוע מהו בדיוק אבל הוא הולך להיות Easter Egg (תוספת שמוחבאת בתוך הדיוידי ושלא כל כך פשוט להגיע אליה) לפרטים נוספים כאן

למעלה