עונת הארועים בפתח

innocence

New member
היא עשתה את הריח הזה גם בפעם הראשונה,

כשרק הפעלתי אותה אחרי שנים שלא היתה בשימוש, ומאז שימנתי אותה והיא עבדה בסדר. כנראה זה עניין של שימון והריח נוצר כתוצאה מהחיכוך? תודה רבה:)

אם נניח שלא נתפס שם

איזה עכבר (אופסטי. מאוחר כבר. סליחה.), אז כנראה שמשהו נשרף שם. ואם השיניים לא מובילות את הבד, אז הכי הגיוניזה שהן מונמכות, כמו לתך של רקמה חופשית. או שהיא באמת יצאה מאיזון. יש מאמר של שש שבע על זה במאמרים. וחכי לתשובות של המומחיות.

innocence

New member
לצערי זה לא העניין:(

ניסיתי לכוון מחדש את ההגבהה/הנמכה/ של השיניים וזה לא שינה כלום. טוב נו, נחכה למומחים:) בינתיים אני אנסה שלא לשחק איתה יותר.

שש שבע

New member
פרקי את הבוכיאר ממקומו, וגם את

הפלטה העליונה, נקי טוב טוב כל סיב וכל חוט, שמני. אחר כך שימי את הבוכיאר נכון. לפני כן ודאי שהסליל מולא בצורה אחידה על גלגל המילוי. החליפי מחט, כשהחריץ אליך (בבוכיאר קדמי) או שמאלה (בצדדי) עכשיו השחילי שוב מהתחלה בצורה נכונה (את בטוחה שאת עושה את זה בסדר?) תפרי כווני מתח חט על פי התוצאות. לא צריכה להיות בעיה. אם יש, אז פני לטכנאי חוט שמסתבך בד"כ זו בעיה של "זבל" באיזור הבוכיאר

innocence

New member
תודה רבה!

אני אנסה זאת. השחלתי את החוט כמה פעמים יחד עם הציורים בחוברת ההוראות, אז אני די בטוחה שאני עושה את החלק הזה כמו שצריך, לגבי כל השאר.. למה הכוונה בחריץ אליי או שמאלה? (בבוכייר דקמי או צדדי) אני אנסה לשמן אותה היום ואודיע לכן מה קורה. ושוב, המון תודה!

בלי ארוע. סתם יש לי זמן

וארון גדוש בבדים. אז היום אני מתחילה לתפור חצאית כחולה לבית הספר עבור בתי. עושה גזרה לבד ולא סגורה על הדגם. אח"כ בתכנון שמלה שבתית לשתי הבנות (יש בד. סטן תכלת. אני רק מתלבטת אם לעשות עם שרוולים או ללא שרוולים (ואז לשלב חולצה מלמטה)).

חם קצת הסאטן בתקופה של החודשים הקרובים...

לדעתי...

זה סטן ממש דק

ונופל יפה. לא מהסטנים העבים. התחלתי עכשיו את הגזרה של החצאית. אני עושה פעמון שמחולק ל- 6 חלקים עם גומי למעלה (אין לי רוכסן בבית...). ואולי אשלב כיס או אפליקציה או משהו. לא יודעת.

למעלה