עונת הארועים בפתח

ראשית,

העונה היחידה שאצלי בפתח היא עונת הבגרויות והמתכונות שתימשך עד סוף יוני... שנית, אף אחד לא הזמין אותי לשום אירוע
. בלי קשר תכננתי לתפור לעצמי מכנסיים היום שכבר חודשיים בערך אני מתכנן לתפור, אבל נרדמתי
חחח. אבל מצד שני הכנתי עוגה
! יצאה עכשיו מהתנור ומריחה משהו משהו
. בקיצור תכנונים ובדים יש לרוב, רק מי יתן לי עוד שעות ביממה גם לישון גם ללמוד וגם לתפור?

אני מתכננת

לבנות שלי - כרגיל שמלות וחצאיות, לא כל כך לכבוד ארועים כמו בגלל שזה קיץ! וכיף לתפור לקיץ!
אולי אעשה נסיון עם בגד ים... לא בטוח שיהיה לי אומץ.... לעצמי - אולי שמלה. יש לי את הגזרה - רק אומץ, וזמן...

טובה ב

New member
יש לי ביוני 2 חתונות משפחתיות

והידיים שלי מלאות עבודה, מרוב שאני לא יכולה להחליט יש לי כבר 2 שמלות וחליפת מכנסיים אחת, ועוד שמלה אחת שחורה צמודה נטולת שרוולים, שאמורה ללכת עם המעילון הפרחוני הקייצי הזה, שעשיתי מקרושה, ואני תכף הולכת לגזור עוד שמלה, כי הבריק לי אתמול רעיון לשמלת וינטאג' מבד חום עם עיגולים לבנים, שיש לי בבית מהשנה שעברה. אוף איזה צרות....

טובה ב

New member
לי דווקא יש ניסיון טוב

עם בגדי ים. לפני 3 שנים היתה בחנות הבדים הגדולה בקינג ג'ורג' ערמה של בדי בגדי ים מרהיבים, בגרושים, פשוט אי אפשר היה להשאיר אותם על השולחן, ויצאו מזה כמה בגדי ים לא רעים בכלל,

טובה ב

New member
אז אם יש התעניינות, אף על פי

שזה שייך לפורום אחר- הנה עוד תמונות של העליונית ושל 2 גופיות לילדות שנעשו מאותה דוגמא בסיסית. בעצם יש קשר לתפירה, כי הפרחים תפורים זה לזה בחוט תפירה רגיל. זה עשוי מחוט כותנה טבעי. גם בעבודות סריגה חשוב עיצוב הגיזרה, אחרת יוצא שק, ואת זה אני משיגה על ידי תפירה של החלקים הסרוגים בחוט תפירה כפול רגיל. ככה אפשר גם לפרום אם צריך. הסורגות לא אוהבות את זה ולא אוהבות אותי כשאני מציעה את זה..

באמת נעים לתפור לקיץ

לשמלה לא צריך אומץ רק לעשות. בגד ים, מצד שני, זה משהו שאני לא הייתי מסתבכת איתו. אני יודעת מספיק על עשיית בגדי ים כדי להבין שחסר לי המון ידע, ואז אני אתבאס על התוצאה שתהיה מאד רחוקה ממושלמת

לא צריך אומץ בשביל לעשות שמלה...

אבל כן בשביל ללבוש אותה
אני עדיין נלחמת בחמישה קילו מההריון הקודם שלי!

הדגש, כמובן, הוא על בגדים *לעצמכן*, ולא בגדים

ללקוחות. אפשר לפרסם בפורום בשתי דרכים: בלוחות הפורום, או מתחת לקו, בחתימה. אנא אל תשימו אותי במצב לא נוח.

innocence

New member
אני מתכננת תחפושת לכנס שיש בקיץ

אבל קודם אני צריכה להבין מה נדפק במכונת התפירה שלי:(

innocence

New member
יהיו תמונות, לא לדאוג:)

החוט התחתון פשוט מסתבך. זו מכונה שטרם יצא לי לעבוד עליה, אז כשניסיתי אותה בפעם הראשונה אחרי שימון (לפני כחודשיים) היא עבדה בסדר. עכשיו החוט התחתון מסתבך פשוט כי המכונה לא "מעבירה" את הבד קדימה תוך כדי תפירה. ניסיתי מספר בדים שונים (כי אני יודעת שזה עובד אחרת על בדים שונים) וזה לא עובד. אני פוחדת שאולי משהו בכיוון שלה נדפק והיא לא מזיזה את הבד בתזמון נכון עם התפירה, אבל אני לא באמת יודעת איך זה עובד, בעיקר כי זו מכונה שלא עבדתי איתה אף פעם... בכל מקרה אני אנסה לשמן אותה פעם נוספת (כי בלי קשר היא עושה ריח מסריח כשמנסים לתפור איתה), אבל לא בא לי לשלוח לתיקון סתם אם יש אפשרות לגרום לה לעבוד לבד...

ריח מסריח זה סימן לא טוב בכלל. שש? רות? עדי?

יש לכן רעיון? ובמקומך, לא הייתי מפעילה אותה שוב לפני שימצא הפתרון. והוא ימצא, לא לידוג.

למעלה