עונת ביטולי ההופעות

tzvika321

New member
עונת ביטולי ההופעות

הנרי רולינס לא בא (אולי הייתי הולך), דונובן לא יבוא (לא באמת מזיז לי)
מנפרד מן גם נשארו בחו"ל (גם לא מזיז לי)
THE FALL (שמאד מעניינים אותי) בינתיים הודיעו על דחייה למרץ

המשותף לכולם, אותה חברת הפקות ישראלית, פרוגסטייג', והתעקשות שלא מדובר בחרם אלא בבעיות עם ההפקה. פרוגסטייג' לעומת זאת מתעקשים שהסיפור הוא כן פוליטי, ומתכוננים להביא את בלו אויסטר קאלט כתגובה יהודית הולמת.

ובמינימל קומפקט נתנחם. אה, אדריאן בילו מגיע שבוע הבא - גם אופציה טובה.

בילו מגיע?

זו ההזדמנות לעיתונאים חרוצים לראיין אותו, ובהרחבה.
&nbsp
שכחתי מרולינס. אם יגיע (פרוגסטייג' טוענים שהם עובדים על זה) - אלך. את מינימל אראה מחר. את דונובן לא התכוונתי לראות (וכן התכוונתי לכתוב על כך בהרחבה). מנפרד הודיעו שהם לא באים כי הם מפחדים. מה התירוץ של ה-fall?
&nbsp
בכ"א, לא אקנה כרטיסים להופעות שמופקות ע"י ההפקה הנ"ל עד שאראה שהאמן דורך על אדמת א"י, כי הבנתי שהם לא מחזירים כסף במקרה של ביטול.

tzvika321

New member
ה-FALL לא תירצו

יש הודעה באתר שלהם ללא הסבר על תאריך חדש במרץ
באתר של ההפקה בארץ עדיין מוכרים כרטיסים לתאריך המקורי.
הרבה בלגן עם פרוגסטייג' - מנפרד מן פרסמו סטטוס זועם על כך שהם הודיעו על ביטול ממזמן בגלל מכירת כרטיסים חלשה וחשש מהמצב הבטחוני, ולא ברור להם למה ההפקה הישראלית חיכתה עם ההודעה לרגע האחרון וטענה שמדובר בכניעה לחרם.התוצאה היא בהחלט חשש לקנות כרטיסים מראש.

אדריאן בילו מגיע לברבי עם הטריו פאואר שלו בשבוע הבא, אני מקווה שלא דרך ההפקה הזו, כי יש מצב שאני אקנה כרטיסים. זו אמורה להיות הופעה ממש טובה.

לא הצלחתי לגלות מי מביא את בילו

אבל הוא הופיע בארץ בדיוק לפני שנתיים, ומן הסתם זה אותו פרומוטר, כך שההופעה יותר "בטוחה".
&nbsp
בינתיים רדיו "הקצה" מספר ש=gang of four מגיעים לארץ להופעות באפריל. טוב, אין ברירה אלא לקנות כרטיס.

מה? איפה?

ומי מביא אותו

&nbsp
רק שלא ימות לפני זה (היום אי אפשר לדעת).
&nbsp
הוא בא עם דריאן סהנאג'ה, אני מניחה?

Celluloid Hero

New member
וילסון יגיע? זה יהיה סוג של נס

בוא נאמר פיללתי לזה בערך איזה 10 שנים, אז קשה לי להתייחס לזה בצורה אחרת

לגבי הפרוגסטייז'- כנראה שעקצו אותי פעמיים (גם the fall וגם רולינס), הייתי צריך לדעת לא לסמוך על כל דבר שקשור איכשהו בפרוג...

Celluloid Hero

New member
התקדמתי לאחורנית

שזה הכי כיף כמובן :)

וואלה, כמה הודעות שכתבתי שם מביכות בטירוף, אבל בכל זאת הייתי כותב את כל החרא הזה מחדש, אם זה היה מתחיל עוד כמה שירשורים כאלה.

אגב, בניגוד למה שאפשר היה להבין ממה שכתבתי- זה לא שאני שונא פרוג היום, ממש ממש לא . פשוט נוטה לא לסמוך יותר על חובבי פרוג בתור בני אדם.

:)

giloni

New member
את בטוחה?

במייל שקיבלתי על ביטול ההופעה של Curved air נכתב שיחזירו כסף... אם הם עצמם טוענים שהביטול הוא תוצאה של מכירות עלובות, אין להם עילה לא להחזיר את הכסף... הלוא כך??

אני מקווה שזה בסדר

בעמוד הפייסבוק שלהם כתבו אנשים שלא קיבלו בחזרה כסף על הופעות שבוטלו.

giloni

New member
כל כך רציתי לראות את סוניה כיסטינה

אבל קיבלתי לפני כמה שעות מייל שרק 34 אנשים רכשו כרטיסים להופעה של Curved air בתמונע (שניים מתוכם זה אני...) שהוחלט לבטל...
כנראה שבאמת נשארתי לבד עם שרידי הפרוג שעוד נושמים....

למעלה