עונש

עונש

עצרו אותי על שהסעתי 3 . קיבלתי זימון למשפט מה הולך לקרות מעכשיו? האמת שיש לי טיעון טוב כי הקפצתי חבר בערך 3 ק"מ כי הוא היה עם קביים. מה העונש המינימלי והמקסימלי? ולמה אני אמור לצפות.

Cervantes

New member
יש לך תירוץ לנוסע אחד.

אבל למה נסעת עם עוד 2 בריאים?...

Sup1

New member
מה עכשיו?

עכשיו אכלת אותה. עברת בצורה חמורה על החוק והשופט לא יהיה רחמן. מקווה שתעדכן.

Krishi

New member
הלו הלו.. תרגיע עם העברות החמורות

שלך.. עבירה חמורה עאלק...

אהה כן עבירה חמורה

חבל לך על האף עוד חודשיים יש לי תור לכיסא החשמלי... הייתי עם 2 חברים מהמושב שלי....היינו בקריות ואספנו שם חבר לקחת אותו הביתה והוא היה עם קביים... טוב ואני אעדכן

B B A

New member
תעלה את הטיען בפני השופט

אין לדעת כיצד הוא יגיב. ולכל הברבנים למיניהם: הרי לכם עדות למען ישמעו ויראו. בהצלחה ותעדכן אותנו!

NewUser4

New member
שופטים לא אוהבים תירוצים כאלה.

לכל בעיה יש פתרון חוקי. מה הקשר בין העובדה שהילד הוא עם קביים לבין העובדה שלקחת אותו? כלומר אתה אומר שאם הוא היה בלי קביים הוא היה רץ אחרי הרכב בשביל שלא תסיע יותר משני נוסעים והקביים מנעו זאת ממנו?

Sup1

New member
אני מקווה שיום אחד...

מישהו ירשום פה בפורום את התוצאה של תאונה עם נפגעים, כאשר הנהג הוא נהג חדש והוא הסיע 3 אנשים. ומספק שחבר אחד ישאר נכה לכל החיים הנהג יצתרך לשלם מכיסו אלפי שקלים כל חודש, כל החיים עד הקבר. ורק אז אולי תקבל קצת שכל ותבין מה זה לנסוע בלי ביטוח

Sup1

New member
גם אני מקווה שלא אבל...

מה לעשות יש פה ילדים בני 18 שחושבים שהם מי יודע מה, והם חושבים ש"יהיה בסדר" אבל הם פשוט לא קולטים. עצוב עצוב.

danihashamen

New member
ילדים בני 18 ..

אתה כ"כ יותר מבוגר מזה, שזה מפחיד .. תעשה לי טובה, תפסיק עם הגישה המתלהבת הזאת על כולם, זה כבר מוגזם.

B B A

New member
מאוד עצוב

טוב שיש לנו נהגים הגונים ושומרי חוק כמוך! כולנו פה נהגי שודים פורעי חוק!

תקשיב אתה מעצבן ולא רק אותי

כולה שאלתי מי יודע מה העונש המקסימלי ומה המינימלי ואתה ישר קופץ כאילו מאשימים אותי ברצח עם..... חוק זה חוק וזה נכון ואני גם באמת לא דוחס אבל מה לעשות שלפעמים קורה מצב שצריך לכמה ק"מ...זאת מדינה דרקונית עם לא מעט חוקים מטומטמים. בכל מקרה, לבחור שאמר שאני אקבל שלילה לכמה חודשים + רישוי מחדש. העברה עד כדי כך חמורה??! אי אפשר להגיע לעיסקת טיעון ולקבל קנס חמוד כזה עם לבבות?.?? אני חייב את הרשיון הזה כדי להגיע לעבודה , ואם אני לא יגיע עם האוטו אני יגיע עם המוטוקרוס וברור לי שזה פחות עדיף...

Sup1

New member
מצתער בן אדם

אני נוסע כחוק עזוב את זה שכבר ממזמן הסתימה לי תקופת "נהג חדש" אני תמיד דואג שהיו ביטוחים וטסטים לאוטו כמו שמחייב החוק.

MrJacKasS

New member
לרדת לרמה שלי?

איזה רמה? לרמה שאני לא רוצה שתהיה תאונה רק בגלל שאתה רוצה ללמד מישהו לקח? הסעת מעל 2 נוסעים לא מסכנת אף אחד על הכביש, פשוט אף אחד, ומי שמאחל למישהו שיעשה תאונה רק בגלל שעבר על החוק (וביחוד על חוק כזה), אני חושב שהרמה שלך היא יותר נמוכה משלי.

למעלה