עונש

עונש

לא ביצעת את מה שביקשתי מגיע לך עונש את יודעת! כן את מהנהנת עם הראש ואני רואה את החיוך בזוית הפה. אין ויתורים! אין הקלות! yes sir! את כבר מחכה. מה הפעם? הפעם, אתן לך לחכות. הציפיה תטריף אותך. לא תדעי מתי, לא תדעי איפה ומה. זה יגיע כשלא תהיי מוכנה, שכבר תחשבי ששכחתי. רוצה לראות את ההפתעה על פנייך רגע לפני שאת מתחילה להנות...

אייבורי

New member
../images/Emo181.gif

מגיע לך עונש, תמיד מצחיק אותי אולי כי עונשים זה לא הצד שמדבר אלי במיוחד. מצד שני אני ער ויודע כי עונשים עבור חלק מהאנשים זה טרן און רציני. אז עונש נעים לכם.

עונש הוא חלק בלתי נפרד מבדסמ. אמש

נתתי לשפחתי עונש. ללקק את האסלה בלשונה במשך חצי שעה.היום היא יותר מאולפת.

Master Stav

New member
כן כולחנו מזוכיטים מאשKלון ....

אלוהים אדירים ואחותה הזנותית ....מה יהיה ?

אייבורי

New member
|נצל"ש| מה עושים במקרה של אי ביצוע

הפוסט שלך גרם לי לחשוב כיצד באמת מתמודדים עם אי ביצוע בקשה ? או כיצד אתם מתמודדים עם הפרה של הסכמה זוגית בינכם ?

חינוק חיובי

תמיד מצחיק אותי חינוך בעיניי תמיד חיובי חנק? חיובי? אני יודעת שיש אנשים שזה טרן און רציני עבורם... וזה שאתה ער, מצבנו טוב

אייבורי

New member
עבורי זה טרן און

אני מודע לסכנה לכן לרוב עושים בכאילו אבל גם זה מעורר מסםיק

אייבורי

New member
צודקת - ../images/Emo124.gif קרדיט

חינוק הוא המצאה נפלאה של מיצי קפיצי בעיני מחדשת הלשון העיברית <כלומר את מוצצת נפלא לכאורה כי אין לי ניסיון מעשי בנושא, זהו הסתבכתי עם סי עכשיו>

איך תמיד מצליח לך?

אתה יודע בדיוק איפה ללחוץ, איך לגעת... כמה אתה נהנה כשאני מתפתלת כמה אני נהנית כשאני נתונה בחסדיך הכי מדהים אותי, שאתה משתמש בכח שלך לטובתי, לחיזוקי ולהשכילי. מצאתי לי אדון ראוי ביותר, התאמה מושלמת

Master Stav

New member
דינאיל

יפה לכם .....העונש ...... תמישכו להעניש ולהענש.... אנחנו נהנים ...עוד עוד עוד ....נו מה סדיסטים אמרנו כבר ?

למעלה