עונש מוות - כן או לא..

B.Shokor

New member
שאלתי מי איים על אנשי מע``צ?

כאילו האם ידוע מי איים על אנשי מע``צ, השב``כ, השוטרים? החוקרים? שלך ב.שוקר מ.הפורום

הכלא הוא עונש יותר גרוע ממוות

כשהוא מת, הוא כבר לא מרגיש כלום אבל בכלא יהיה לו מספיק שנים כדי לסבול...

קלייר

New member
אמת ויציב/אך תלוי איזה כלא

לדעתי לאנסים, רוצחים בדם קר,יש לבנות כלא מיוחד שכל דקה של יומם יחושו את הסבל שגרמו לאחרים,בבדידות לללא מעש ,לנטרל אותם,וזה יהיה מוות איטי כי מעשי הנבלות שלהם ישארו אצל הקורבנות לכל חייהם ואסור לתת להם לחזור לחברה ,כלא לשארית חייהם

B.Shokor

New member
השאלה באיזה כלא?

אם היה בכלא של ישראל אז כולם מקווים לחיות שם כי זה בשבילם יותר טוב מהילטון ושרתון. אנס מקבל דין של 5 שנים - חופשות חגים, אוכל, מים, בגדים, הפסקות, כסף למשפחה שלו מארגונים שונים, ובסוף חנינה מנשיא המדינה איזה כיף לאנסים האלה (שבאותו זמן הנאנסת עדיין תקועה ונזרקת בחדר שלה עם המון כאב פיזי ונפשי). לא חשבת על זה? שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
זו כונתי/כלא רחוק מכל מקום

סגור למבקרים בדידות מוחלטת,ומקווה שיקום חבר כנסת שישנה את החוק המצחיק לגבי אנסים-יש לתת להם סוגר ובריח לכל חייהם כי מה שעוברת הנאנסת לאחר האונס-שוב נאנסת עי`` השופט,העיתונות ועורכי הדין צמאי הממון,רק יתנו לי, אני אבנה את הכלא המושלם לאנסים

מורני !

New member
אוח....

אנשים.. אל תשכחו... במדינת ישראל מטרת העונש הוא גם לשקם. מה ניראה לכם יקרה לאחר שאותו אנס ייצא לאחר 5 שנים של בדידות (בהנחה שהוא ישרוד אותם.. כי הרי זה גורם ישיר להתאבדות ולאיבוד דעת) ומה יעשה עם עצמו? הרי הוא צריך להמשיך לחיות איכשהו.. לא? אל תחשבו עם הרגש.... אלא עם ההיגיון. אם אנס היה מקבל את העונש המגיע לו... אז בזה הוא משלם את חובו לחברה. זה הרי לא הומני לכלוא אדם בתנאים כאלו. סתם לידיעה כללית.. לרוב האנסים בכלא כן עושים חיים קשים... יש להם, לרוב, מחלקה נפרדת, והם די מבודדים בינם לבין עצמם.... ולו רק בגלל הפחד שאסיר אחר יחליט לנקום. בקשר לחנינות... אני מוכנה לברר את זה. בקשר לנאנסת... הטיפול בה לא קשור לעונש של האנס. במרבית המקרים .. הנאנסת/נאנס העדיפו לראות את האנס מאחורי סורג ובריח... אך.. זה עדיין לא סותר את הטיפול שהם יקבלו. הרי אם האנס ישב בכלא סגור, יקבל את מרבית העונש, לא ייצא משם אפילו לא יום אחד.. הטיפול בנאנסת יהיה שונה? לדעתי לא.

B.Shokor

New member
הבעייה שלך שאת מאוד רחמנית

ל``זרוק`` אנס בכלא זה בוודאי מאוד מאוד עוזר בטיפול של הנאנסת. אם העונש הוצאה להורג אינו מקובל במדינה שלנו הייתי אישית ממליץ שהעונש החילופי יהיה לזרוק האנס בבית-כלא למשך כל החיים שלו ובלי חופשות וחגים, פשוט מאוד לא לאפשר לו לחיות יום/רגע לבן בחיים שלו, (זאת אומרת אין חופשות, אין חגים, 2 מנות ביום, לא לראות את המשפחה שלו, ושיזרוקו אותו במחלקה לבד לבד עם החיות (כלבים, עכברים, חיידקים,..).. אגב, הלוואי שכל אנס יתאבד כמו שאת אומרת, זאת לא בעייה שלנו, להפך, זה אחלה דבר שיעשו. אני לא יודע למה את רחמנית כל כך? (במיוחד אם אני לא טועה שאת מנהלת פורום נפגעי תקיפה מינית), אנסים הם חיות שפוגעים בגוף של הנשים, חשבת על זה? שמעת פעם סיפורים של נאנסות, אם לא אז כדאי לך שתשמעי. וזה כן תלוי מאוד לרגשות. שלך ב.שוקר מ.הפורום

אבו-דני

New member
אנס- אדם עם דחפים חייתיים..

שארו בנפשכם שחיה, נאמר ברדלס, היתה פוגעת באדם, ההיה מאן דהוא דורש להתעלל בחיה על שום שפגעה באדם? ההיה מישהו מבקש להרעיב אותה וכל זאת על פגיעתה? ההגיון האנושי היה גורס ש..יש לבודד את החיה בכלוב, לטפל בה במסירות גם אם גרמה אסון.. אנס על משקל חיה פוגענית יש לבודד או לחליפין יש לעזור לו, לבצע בו טיפול מוסכם כמו סירוס כימי וכל זאת כתנאי לשיחרורו...שיחרורו מותנה בכך שלא יחזור לסורו... שלכם האבו

קלייר

New member
לטפל בדחפים/כמו בכל חולה נפש

עדין יש הבדל בין חיה המחפשת מזון למען ההשרדות ,לבין אדם בעל דחפיים שהורס לנאנאסת את חייה -זה פצע שנשאר לכל החיים ,והאנס משתחרר אחרי 5 שנים,חוזר לחברה כאילו לא עשה דבר ועוד מקבל טיפול על חשבון החברה כי אנושי הוא ולא חיה,יש נאנסות שלא מסוגלות לחזור לחיים הרגילים יש לשנות את החוק היבש שאונס יקבל את העונש שמקבלים על רצח כי גם כאן נעשה רצח /רצח נפשי וגופניולפעמים הפצעים לא ניתנים לתיקון

מורני

את מפספסת את הנקודה הכי הכי חשובה! כולם יוצאים מנקודות הנחה שונות. חלק יוצאים מנקודת הנחה שאף הרשעה לא בטוחה במאה אחוז ואז מבחינתם גם אנסים מורשעים הם בחזקת חשודים בלבד. ולכן אסור לפעול כלפיהם באמצעים חמורים מדי. חלק יוצאים מנקודת הנחה שכל נאשם הוא למעשה אשם, וכל תלונה היא אמיתית ואז החובה היא לפעול בצורה הכי דרסטית כדי להיפטר מהאנשים האלה. ובעצם כולם צודקים, אף אחד לא טועה. כי כולם אומרים אותו דבר בגישות שונות. אבל הנה הנקודה הכי חשובה: אני לא מוצאת בלב שום רחמים לאנשים האלה, ואני רוצה לדעת, שאם אדם כזה נתפס, הוא לעולם לא יחזור שנית על המעשה הזה, ולא משנה מה האמצעים שצריך לנקוט בשביל שזה יקרה! ובארץ זה פשוט לא קורה, את מבינה?? נכון, שבעולם מושלם לא נלחמים באלימות דרך אלימות וכולנו רוצים להגיע למצב האידיאלי הזה, אבל זאת מלחמה, ובמלחמה- נלחמים בכל אמצעי, כי אין דרך אחרת. אולי הפתרון הוא באמת גזר דין של מאסר עולם, אני לא פוסלת דרכים אחרות להרחיק את האנסים מלהסתובב חופשי ולגרום נזק נוסף, אבל חייבים לעשות את זה איכשהו!

זה נכון, בעיקרון..

אבל.. צריך לדעת להפריד, במאת האחוזים. גם אחוז אחד של ספק, זה סיבה מספיק טובה, לא להרוג בן אדם.

B.Shokor

New member
ברוכה הבאה את והתגובה הנהדרת מאוד

שלך. אני אישית מסכים על כל מלה. שלך ב.שוקר מ.הפורום

מורני !

New member
מסכימה

ולכן אני בעד שיקום. הרי זו מהות הענישה.... לשקם אותם ובכל להבטיח שלא יחזרו על מעשייהם.

למעלה