עונש לכלב

a55555

New member
עונש לכלב

יש לי כלב מסוג פיט-בול בן שנה ורציתי מה העונש הכי כדאי כאשר הכלב משחק עם כלב של חבר שלי ואני רואה שהם מתחילים להתחמם קצת אז חבר שלי קורא לכלב שלן ואני א מצליח לקרווא לשלי כי הוא לא ממושמע ללא הרצועה ואני מעוניין מאוד שהוא ישמע לי שהוא בלי רצועה. תודה מראש...

lilithmm

New member
המלצה עונש

הכלב שלך לא שומע בקולך כי הוא לא מאולף. לא מענישים כלבים. תשקיע כל יום כשעה באילוף, עד שתאלף אותו לציית לפקודה "אלי" גם בסביבת כלבים אחרים. שום דבר לא בא לבד.

collie

New member
אתה חייב לאלף את הכלב שלך

פיט-בול אם לא מאולף יכול להיות מאד מסוכן גם לאנשים וגם לבע"ח אחרים. אם הוא תופס משהו בפה קשה מאד לשחר את זה. אם אתה לא רוצה בעיות ואם הכלב חשוב לך קח אותו לאלוף מקצועי. כלב כזה זקוק למישהו שיהיה firm איתו שצריך (לא hit או לעניש אותו כי זה לא הדרך- זה לא עוזר והכלב לא יודע מה רוצים ממנו). כמה שאני אוהבת את הכלב הזה אני בחיים לא יקח פיט בול כי אני יודעת שאני לא יוכל לאלף אותו כי כל דבר שהוא יעשה אני ימצע חמוד. הכלב שלי עושה איתי מה שהוא רוצה אבל למזלי הוא לא כלב גדול או תוקפני. בשביל הכלב שלך בבקשה תחשוב על אילוף מיידי.

a55555

New member
תודה על התגובות אבל...

הכלב שלי עבר אילוף חלקי כי הפסקנו את האילוף מסיבה מסויימת הכלב יודע פקודות כמו רגלי לא לזוז בוא שב וכאלה... אבל הוא לא מציית ללא הרצועה הכלב נורא נחמד לא תוקף אנשים... אבל מה אני עושה אם הוא לא מציית לפקודה שלי שנאי אומר לו אלי...??? תודה שוב..

kestrel

New member
אל תשחרר את הכלב שלך

עד שלא יציית לפקודה שלך וגם אם הוא רואה עדר של כלבים ממול. איך אתה יכול להתנהג בכזאת חוסר אחריות ולומר שהוא נורא נחמד ולא תוקף אנשים? ואם הוא יתקוף כלב אחר זה פחות נורא? ואם הוא יתקוף ילד או מבוגר או חתול או כל יצור אחר מה תאמר? שהוא בד"כ נורא חברותי ולא יכולת לצפות שזה יקרה? תחזיר אותו לאילוף עד שידע לציית ב-100%. קח אחריות על הכלב שלך, זה חלק מהעניין כשמגדלים כלב.

a55555

New member
איזו חוסר אחריות??

אני לא מבין על מה את מדברת? אני לא משחרר את הכלב שלי.. רק במקומות סגורים.

be_roo

New member
חוסר אחריות הוא לשחרר כלב לא ממושמע

ולא מאולף, ומדובר באחריות שלך בלבד ולא באשמה של הכלב. באמת נחמד מצדך שאתה משחרר אותו במקום זגור כך שהוא לא יברח, אבל אתה בעצמך מודה שיש סיכוי שהוא יתקוף כלב אחר ושאתה לא שולט בו. כמו שאתה רוצה על הכלב שלך גם אין לך זכות לסכן כלב אחר. תאלף אותו קודם ואז תשחרר אותו היכן שתרצה מבלי להפריע ולסכן אחרים

a55555

New member
הכלב מאולף

כאשר הוא עם חגורה אבל איך אני יאלף אותו ללא החגורה אם את אומרת שאסור לי לשחרר אותו?... הבעיה של הכלב שלי שהוא לא מקשיב שיש כלב אחר בסביבה, אין לי טענות נגדו שאנחנו שנינו לבד או עם עוד אנשים כי הוא ממושמע... אבל ברגע שהוא רואה כלב הוא מפסיק להיות ממושמע... איך אני מפסיק את זה?

be_roo

New member
מאלף אותו!!!

אתה לא קולט. אין כלב שהוא חצי מאולף, כלב ממושמע הוא כלב שתמיד מגיב להוראות, לא רק כשהוא קשור או כשאין הסחות דעת. הפסקתם את האילוף באמצע והוא לא נשמע לך כשהוא לא קשור אז אל תשחרר אותו לפני שתסיים לאלף אותו. אם אתה לא יודע/יכול/רוצה לעשות זאת לבד פנה למאלף מקצועי.

be_roo

New member
אתה לא יכול להעניש אותו בגלל

שהוא לא מאולף. לא סיימתם לאלף אותו ואתה מאשים אותו שהוא לא ממושמע. תשלים את האליוף ורק לאחר מכן תאפשר לו ללכת ללא רצועה. אי אפשר להפוך את סדר הדברים.

Fuckin Angel

New member
אתה צריך להבין...

שיש לך כלב מאוד מאוד מאוד עוצמתי בידיים (אני לא אומר בשביל שימרח לך חיוך מפגר על השפתיים) אתה ח-י-י-ב לאלף אותו לא לרגלי ושב כי הוא לא כלב קרקס אלא שימלא פקודות - כמו חייל שמת לצאת שבת. אני מבין שאתה לא מבוגר אז אתה צריך לדבר אם ההורים על זה כי כיום הוא בן שנה משאומר שהוא עוד לא בחצי הכוח שיהיה לו כשיגדל ואם הוא לא יהיה ממושמע הוא יקח אותך לאן שיבוא לו ... לי היה כזה כלב רד נוז(צ'אמפ) הוא נפטר בגיל צעיר מבעייה מולדת בלב

a55555

New member
מצטער על הכלב שלך...

וכן, נכון אני צעיר... אני לא יכול לשים אותץו באילוף כי לנו מספיק כסף בשביל זה ואני לא הולך לתת אותו או משהו כי הוא כמו אח לי ואני אוהב אותו. גם שלי רד נוז אבל הוא לא יגדל ממה שהוא עכשיו (והוא לא גדול לסוג שלו) כי אמרו לי שהוא מעורב עם סטף אנגלי.

a55555

New member
יש לך איזה אתר להמליץ לי עליו?

אני ישמח מאוד תודה.

אילוף

New member
תפנה אלי

אם אתה באיזור ת"א, תפנה אלי בדוא"ל : [email protected] ונראה מה אפשר לעשות (אם זו בעיה פשוטה אנסה לפתור אותה בחינם)

למעלה