עונש ושוב עונש!!

חיה 2סרט

New member
עונש ושוב עונש!!

התקשרת אליי...ואני לא עניתי לך... יידעת שאני קצת כועסת עליך {אולי קצת הרבה} ואז רשמת לי ב-SMS מה אני ייעשה כדי שהמלכה שלי תסלח לי? בראשי הרהרתי "מי החליט שאני המלכה שלך"? זה הזמן להגיב כנראה... ורשמתי לך:"תבוא אליי הביתה ב-18:00 עם פרח שושנה אחד בתוך פיך...ותעלה במדרגות כמו כלב...מובן?" בתגובה החזרת לי: "אוחחח איתך איזה חיה רעה את...אבל ככה אני אוהב אותך... כל מה שתבקשי מלכתי" ואני החזרתי בתגובה: "כשתהיה ליד הדלת...תשלח לי שיר עם הקדשה "מקורית" שאני ארשה לך להכנס לביתי" בתגובה החזרת לי: "זה הולך ונהיה יותר ויותר קשה מלכתי" ואני החזרתי בתגובה: "וזה כלום ממה שעוד מחכה לך" בתגובה החזרת לי:"מחכה בכיליון עניים" אחרי שהגעת לפתח דלתי...ובצעת הכל כהלכה... כתבתי לך: "תפתח את הדלת...ותכנס כמו כלב טוב על 4...אל תסתכל עליי תוריד את ראשך,תסתכל רק על כפות רגליי" נכנסת...התקרבת כמו כלב עצוב שמחכה למגע של בעליו... הפרח עדיין בפיך... אחזתי בחוזקה בראשך... ודרשתי ממך: "תבקש סליחה יפה עם הפרח" "סליחה המלכה" "סליחה מלכתי" עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דרשתי! "מצטער מורתי" "מצטער שהייתי לא מחונך" משכתי את הפרח מפיך...עם הגבעול שרטתי את שפתייך... "מגיע לי המלכה" דחפתי לפיך את אצבעות רגליי... תלקק...! ואז דחפתי אותך...הייישר לריצפה... והורתי לך לבוא על 4 לחדר... "כן גברתי מה שתאמרי הוא קדוש בשבילי" כשהגענו לחדר... הייתה קרוב לרגליי... תקום כלב לאט לאט ובו בזמן נשק את רגליי... ואז... קשרתי את ידייך משני הצדדים את ענייך כיסיתי ואת פיך. נשכתי את אוזנך...וצעקתי תתכונן לעונש המבוקש!! קרעתי חולצתך לגזרים... לקחתי את הפרח....ושרטתי לאט לאט איקס על ביטנך לאט לאט עברתי כמה וכמה פעמים על האיקס, עד שהוא הפך להיות אדום. הרגשתי את הפיתול ואת הכאב שאתה מרגיש... אבל ביקשת וקיבלת... ואז כשהכל היה אדום ושורף... לקחתי נר...ואת השעווה העברתי על האיקס ואז זזת כמו מטורף...כי לא אהבת את זה בכלל {ידעתי שאתה לא אוהב את זה} אבל ככה זה שאתה "ילד רע" לחשתי באוזנך: "נו כיף אה?" ואז תופסת בחוזקה את שערך..."כלב רע אתה" ממשיכה בהנאה לשפוך עלייך את השעווה מתענגת מהכאב שלך... ואז לקינוח... תפסתי את החבילה שלך בחוזקה! תסמן לי עם הראש... אתה תעצבן שוב את המלכה? לאאאאא אתה נהנה נכון? כןןןןןןןןן ואחרי ששיחררתי אותך... ליטפתי את ראשך... ואז דרשתי שתרד שוב על 4 ושתבוא אחריי... פתחתי את הדלת תצא אמרתי סטרתי לך בחוזקה התקרבתי אלייך... ואמרתי לך: "ככה ייעשה לכלב שהרגיז את מלכתו" עכשיו ככה אתה חוזר הביתה...שכולם הראו שהרגזת את מלכתך ונענשת. מובן?? "כן מלכתי...כל שתבקשי" טרקתי את הדלת בפניך... ואז הגעת הביתה... רשמת לי ב-SMS "כולם ראו מלכתי...זה באמת הגיע לי...תודה על החינוך" צלצלת... ושוב לא עניתי. פעם 1 פה...תקבלו אותי יפה:)

חיה 2סרט

New member
תודה תודה:)

אכן תמונה חביבה... ויש לי מלאי! אהבתי את החתימה שלך,מצחיקה משהו...

Master Stav

New member
משעשע ......תודה

היו לי פה כמה רגעים של חיוכים
תודה

ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

עוד לא מצאתי זמן לקרוא אותך, האורך הרתיע והזמן שלי קצר... עימך הסליחה!

אייבורי

New member
ברוכה הבאה

לרוב אין לי סבלנות לקרוא פוסטים כאלו מכניים כלכך, לא מגרים ולא מעניינים. ואני שואל, האם זה באמת מחרמן אותך לכתוב או לקרוא את זה? מצד שני הצצתי בבלוג ומצאתי דברים הרבה יותר מוצלחים כמו הפוסט "שאין תשובה לשאלה" <קישור> אז בהחלט מצפה לקרוא אותך בהמשך.

למעלה