עונשים על עבירות מין - קריאה למחאה

אין פרות קדושות! ../images/Emo88.gif

למי שאומר שאסור לבקר שופטים,תגיד לי אתה מאופס? שופטי ישראל מוכיחים כי הם טועים,חסרי-איכפתיות,מנותקים וגורמים בעקיפין לפגיעה בנשים,בילדים ולחסרי האונים ואתה מטיף על כבוד השופט ואני מטיף על כבוד החוק! יש כשל נוראי בחברה הישראלית,המשטרה לא מתאמצת,השופטים לא מענישים כראוי,ושרות בתי-הסוהר הפך לבית -הבראה,יציאות הביתה למסוכנים באסירים,סמים,התייחדות עם נשותיהן,לא פלא שמכל העולם בורחים עבריינים לישראל ,ארץ החופש הנצחי!

אביא

New member
למה פרים קדושים יש?

אחד הדברים היותר מרגיזים ומסוכנים זהו משפט הרחוב! בעברית לינצ´ גם אם משפט זה נעשה על דפי העתונות. בטוחני שרוב מותחי הביקורת על העונשים המוטלים על עברינים לא טרחו לקרוא את כל פסקי הדין. לרוב הם מסתפקים בידיעה עיתונאית מגמתית שלכל היותר מצטטת קטע קטן מפסק הדין.

אורלי_ל

New member
לא יתכן, יש לי ב- sent items

שלחתי שוב הפעם לשתי הכתובות שרשמת. זה קובץ וורד ובאופן מקורי נקרא "1". תחזיקי אצבעות.

גן -עדן לאנסים וסוטים ../images/Emo93.gif

בשני גזרי-דין שניתנו היום על אונס,שימו לב! אחד קיבל שנה וחצי בפועל,משמע תוך 10 חודשים הוא בחוץ,השני קיבל שלוש שנים בפנים,משמע,תוך פחות משנתיים הוא חוזר החוצה!אני המום,במרבית הפעמים דווקא השופטות הן המקילות בדין אנסים!!!חייבים להלחם בשופטים,אשר רומסים את הנאנסת פעם נוספת,מפנים עורף למצוקת הנשים וחסרי-האונים בישראל.שופט שמקל בדין אנסים הוא חלאה בעיני!!!

אמיר.

New member
זוכרות את האופנובנק ?

אמר לי מישהו בציניות שאם במקום לשדוד היה אונס את הכספריות היה מקבל אולי 20 חודש ולא 20 שנה....

aaa123

Member
אונס=5000 ש"ח פיצוי לפי השופטים

במקרה שקראתי היום במעריב השופטים חייבו את הגבר שהתחזה לרב הציע לקורבן תיקון נשמה כדי למצוא לה שידוך ואנס אותה במאסר של שנה וחצי ופיצויים לנאנסת בסך 5000 ש"ח. האם באמת הם מעריכים שזה חומרת הנזק מבחינת הקורבן?

aaa123

Member
לינק למקרה זה ועוד מקרים והצעה

כמו שאתן רואות על אונס גוזרים שנה וחצי מאסר ועל אונס אכזרי של עובדת ציבור בכירה לפי הגדרת בית המשפט 3 שנות מאסר. נראה לי שהצעת החוק של יעל דיין לעונשי מינימום חסרת כל ערך. אני מאמין שהשופטים שלנו הרבה יותר רחמנים מהציבור הרחב ,ולכן אני חושב שרצוי להציע הצעת חוק שמאפשרת לציבור בבחירות לכנסת גם לבחור אם הם רוצים להדיח שופטים ,ולהדיח שופטים במקרה שיש שופטים שרוב המצביעים מבקשים להדיח. אני מאמין שבמקרה כזה השופםים האחראים לקולת העונש של אנסים פשוט יודחו.

Boojie

New member
כמובן שלפי שיטתך יודחו גם

השופטים שהעזו לפסוק עונש מאסר לאריה דרעי, לדוגמה. מצד שני, אני בספק אם שופטים שיקלו בעונשן של נאנסות יודחו, כי רוב הציבור פשוט לא מתעניין מספיק כדי להכיר שמות ופרטים. וזה הדבר העיקרי שמפחיד אותי בהצעה שלך - הציבור פשוט לא יודע מספיק. הרעיון ששופטים יהיו תלויים בבחירתם הפופוליסטית של אנשים שאין להם מספיק אינפורמציה הוא רעיון מצמרר.

הדחה ../images/Emo88.gif

כמובן שאני ריאלי ויודע כי לא מדיחים שופטים בארץ,בטח לא אם נגרם עוול לאזרחים בגלל פסיקותיהם,בקושי אפשר להדיח שופטים סנילים ושופטים מטרידים! צריך לקום גוף שיפרסם שמות של שופטים/ות אשר מקלים בדין אנסים וסוטים באופן עיקבי!!!

aaa123

Member
אני לא מאמין שלפי שיטתי יודחו

השופטים שפסקו מאסר לאריה דרעי. חלק משמעותי מהציבור אומנם תומך באריה דרעי אבל החלק הזה בכלל לא מתקרב להיות רוב. דבר שני הוא שאם רוצים אפשר ליידע את הציבור בתעמולת הבחירות על פסיקות של שופטים. גם אם כיום הם לא יודעים שמות ופרטים אני עדיין סבור שאם תהיה זכות בחירה בנושא אז יתעניינו יותר,וגם התקשורת תקדיש יותר מקום לשאלה אם להדיח שופטים. נ.ב:צריך להיות כתוב בהודעה שלך שופטים שיקלו בעונשם של אנסים ולא בעונשן של נאנסות.

למעלה