עונות!

leprechaun3

New member
עונות!

קיבלתי היום את הקטלוג של עונות, ורק רציתי לספר לכן שהוא מצא חן בעיני בהחלט, היו הרבה דברים יפים לערב - שמלות וחולצות אלגנטיות, וגם לא מעט דברים ליום יום. במיוחד היה נפלא עצם העובדה שיכולתי לראות את עצמי לובשת כמעט את כל הדברים שם, לא כמו בקטלוג של מתאים לי שכמעט כולו דברים שהם אולי יפים אבל לא מתאימים לגוף מלא - הכל צמוד נורא, בצבעים שמבליטים אזורים לא נכונים וכו'. חוץ מזה זה מקסים בעיני שיש להם גם את דפנה ארמוני שמדגמנת את המידות היותר גדולות - גם ליותר גדולות מבינינו יש זכות לדעת איך גוף דומה לשלהן יראה בבגדים האלו. ומלה אחרונה על עונות - הייתי היום בסניף בלב המפרץ וקניתי מכנסיים, ורציתי רק לשבח את המוכרת שהיתה מאוד נחמדה וגם בעצמה בחורה שמנה, מה שבעיני מאוד חשוב. תמיד טענתי שבחורה רזה לא יכולה להבין את צרכי הלבוש של אשה מלאה או שמנה, לא יכולה לדעת מה יתאים לה או לא ולכן הרבה פעמים מנסה סתם לדחוף דברים.

DREAM111

New member
אני עוד לא קיבלתי לצערי קטלוג ../images/Emo10.gif

אבל שמתי לב למשהו שאמרת לגבי המוכרת וחשבתי לעצמי וואלה גם בחנות שאני קונה בה כמעט קבוע יש שם חלק מהמוכרות עגלגלות שמבינות על מה אנחנו מדברות. כן ירבו כאלה מוכרות.

מענין אותי איזה מידה דפנה ארמוני

מישהי יודעת? (אני רוצה לדעת האם היא במידות שלי כדי לדעת אם הבגדים שיושבים עליה יפה ישבו גם עלי ככה).

leprechaun3

New member
46?

לדעתי היא יותר מ-46. אני מידה 46 ואני נראית פחות גדולה ממנה. אבל מצד שני יכול להיות שהיא גם גבוהה ולכן היא נראית יותר גדולה.

אבישג25

New member
דרימי, לדעתי היא לפחות 50 , ראיתי

אותה בארוע לא מזמן, היא ממש ענקית.

אבישג25

New member
מוסיפה תמונה, ממש גרועה אומנם

אבל זה מה מצאתי

למעלה