עונות

מיכל 1

New member
עונות

כאשר יבוא הסתיו ואני כבר אמות על קברי פרחים יפרחו בצבעים שעדיין לא נראו כאשר יבא האביב וילדים חדשים יוולדו ואני כבר לא אראה את יופיים כי פרפרים ירחפו עלי - מאי שם כאשר יבוא החורף והנפש כבר תמעט מלחשוב ומעל שקיפותו הצלולה גם אתה תוריד מעלי דמעה זהו העונג הטמון בכאב הזועק של חולי ומות מעת לעת ואנשים שנופלים לקברי העפר הפתוחים כבר לא ידעו את מהות החיים

החורף ....

אני הכי אוהבת את החורף השמים קודרים כמעט שאין עננים לבנים הכל בצבע גוונים של אפור קר בחוץ וצריכים להתעטף כמעט שלא רואים אנשים בחורף מטילים אני אוהבת להביט במפרץ לראות את המים באופן נחרץ רוצים לצעוק בקולי קולות הגלים בהוד תפארתן עומדים ומשפריצים והכי כיף לדלג על שלוליות הכי כיף להכניס בטעות את הרגלים לתוך המים ולהרטיב את הגרבים והנעלים לבוא הביתה להוריד את הכל ללבוש פיגמה ולשבת מול האח להכין לשתות משהו חם להביט מחוץ לחלון ולראות אף אחד כי מאוד קר בחוץ כולם כבר בבית .. מחכים למחר ששוב יצאו לטייל בדרכים לראות שוב שלוליות והרבה עצים רטובים אני אוהבת את החורף...

החורף

גם אני אוהב את החורף . לדלג בשלוליות . I`m only happy when it`s rain ליראות את הטיפות . מעבר למיטריה . הכל רטוב . כל האבק נישטף מהמידרכות . רעננות של בוקר בגשם . לא יהיו עוד הרבה ימים כאלה . ועוד מעט האביב בפתח . והשמש תחמם אותנו . תחמם יותר מידי . כבר עכשיו היא מתחילה ליצרוב. ומה יהיה בחום הנורא של אוגוסט ?

למעלה