עונות לב המפרץ

עונות לב המפרץ

הרגע התקשרה אלי המוכרת בעונות לב המפרץ אמרה שמחר יהיה מבצע: לקנות פריטים ב-1000 ש"ח ולשלם 500. אני חושבת שהמבצע הזה הוא לא כלל ארצי אלא מתבצע כל פעם בחנות אחרת או באזור אחר, ולכן כל הבלבול שהיה בפורום לגבי זה. בכל אופן, אני מתלבטת אם ללכת... מצד אחד, כבר עשיתי קנייה בעונות החורף, ולא בטוח שיש לי כסף לעוד קנייה. מצד שני, יש להם כל כך הרבה דברים יפים העונה, וממש בא לי לקנות עוד כמה דברים שבפעם הקודמת ויתרתי עליהם ממגבלות תקציב. וזה בכל זאת הנחה רצינית. נו טוב, נראה. אם אני אלך לקנות אני כבר אדווח פה.

michal18

New member
נשמע מבצע פצצה

בניגוד לחמש פריטים ועוד חמש שזה היה יותר מידי עבורי (בכסף כמובן) זו הזדמנות ממש טובה לקנות פריטים שלהם. זה יהיה כל היום?

ויק1

New member
אני לא יודעת מה להגיד ואיך מצליח

לכם למצוא שם בגדים הלכתי היום לעשות סיבוב בעונות ר"ג ולא מצאתי כלום, פשוט כלום אפילו לא פריט אחד שרציתי יצאתי מאוכזבת ועצובה כי אין לי כבר מה ללבוש אבל מאידך יש איזה שמחה קטנה שלא בזבזתי כסף שאין לי אז האם לצחוק או לבכות
אני מעדיפה קודם לבכות ואח"כ לחייך כל הדרך אל הבנק פחחחחחחחחחח בחיים זה לא יקרה שאני אחייך כל הדרך אל הבנק חלומות חלומות

החורזת**

New member
יש לי רעיון בשבילך:

לבשי את בגדי המלך החדשים
אבל ברצינות, גם אני אף פעם לא מצאתי כלום בעונות. או שלא היה את המידה שרציתי, או שמה שרציתי לא היה במידתי.

DREAM111

New member
עונות

אז נתחיל מהמבצעים שלהם. יש להם מבצעים שמיועדים ללקוחות מועדפים בלבד. המבצע של 5+5 זה ללקוחות מועדפים כך שלא רואים פרסום של זה לא בחנות ואל בשום מקום. גם המבצע של ה-1000 זה רק למי שמתקשרים ומזמינים לקנות. לגבי ויק שלא מצאת כלום מפתיע אותי כי יש להם המון סוגי מכנסים עכשיו שהשולט כמובן גינסים. חולצות תמיד יש ונכון שיש בעיה אחת איתן העונה שהן באורכן קצרות אבל מהכרותי איתך את לא מאילו שלובשות חולצות מאוד ארוכות. מה שכן ידוע לי בוודאות שלא בכל סניף יש את אותה קולקציה. ויק מאחלת לך שתמצאי מהר דברים שמעניינים לך.

ויק1

New member
אני בכלל לא לובשת דברים ארוכים

אני יותר מתחברת לדברים שמונחים על הגוף כמו שצריך ולא נראים כמו אוהל. ואכן הדברים שלהם לא ארוכים אבל גם לא ממש אהבתי אפילו לא ניסתי למדוד כי שום דבר לא באמת מצא חן בעיני ושאלה משתמע מדבריך שבכל החנויות יש את המבצע של 1000 קניה ותשלום 500 ורק ללקוחות שזכו לשיחת טלפון
אני קונה בעונות ביגוד עוד כשפתחו את החנות הראשונה בדיזנגוף לפני כמעט 12 שנה מה שאומר שאם לא התקשרו אלי אני לא לקוחה מועדפת
זה ממש מעליב...
אני מוחה על כך

DREAM111

New member
ויקוש יקרה.

אני יכולה לומר לך שהגעתי לחנות לא ידעתי על המבצע של 5+5. שהתחלתי לפשפש ולחפש המוכרות הסתערו עלי בקטע של 2+1 ולא הזכירו ואמרתי להן טוב בסדר אני מסתדרת. כמובן שאני ידעתי מפה כבר על המבצע ככה שזה לא שינה לי מה הן הציעו והמשכתי לחפש את העשרה פריטים שרציתי. אחרי שבחרתי והן ראו שמשהו קורה אמרתי להן שבאתי למבצע של 5+5 והן אמרו לי כזה אאאאאאאאה. אין לא יגידו לך לא הן פשוט יתנו לך את המבצע לדעתי. האמת זה קצת מוזר כי אין לי מושג איך הולכת החלוקה שלהם גם אני לקוחה שלהם כבר מיליון ואחת שנים והעובדה היא שלא התקשרו אלי בנושא המבצעים. אם יש משהו פשוט לכי ותראי ותגידי להם שאת רוצה לנצל את המבצע הזה והזה.

למעלה