אתחיל מזה שלאנטומיה של גריי היה פרומו שרץ כמה שבועות לפני עליית העונה החדשה, אז חבל להגיד סתם שלא היה.
לכל הסדרות שהזכרת יש עונות נוספות. איך פגשתי את אמא תעלה ב-9.2, לשאר טרם פורסמו תאריכי שידור.
סרוגים בוטלה אחרי 3 עונות ולא תשוב לעונה רביעית.
והמקס... אני יכולה להעיד על עצמי, כפי שכתבתי, שלא פעם פספסתי את הפרקים הראשונים, למרות הפורמו.
לדעתי, זה בעיקר בגלל המקס. כשאני רואה משהו במקס אני מעבירה תמיד את הכמה דקות שלפני הפרק ולא שמה לי על מה הפרומו ועוד...
אם הם ידעו שהם לא הולכים לעשות עוד עונה אז למה הם לא עשו סוף שנותן סגירת מעגל לכל הדמויות.
תכלס העונה הראשונה הייתה הכי טובה ומעניינת ומהעונה השניה הם דיי התחילו לעשות שטויות, לדעתי זה בגלל החתונה המוקדמת מידי של יפעת ואמיר.
אוף.. חבל שנגמר, היא בהחלט הייתה הסדרה הישראלית הכי טובה שראיתי...
סה"כ הסדרה כן הסתיימה עם סופים ברורים כמעט לכל הדמויות. אמיר מצא את עצמו בנגריה, יפעת יולדת וגם נתנו איזה תקווה לנתי ויפעת....
העונה השניה אכן היתה מעצבנת ומתישה (נגעו כמעט בכל בעיה שקיימת בדת וזה היה מתיש...)
ואגב, החתונה המהירה של אמיר ויפעת בתכלס לא היתה מהירה... זה חלק מהעולם הדתי/סרוג... יש בעיה של 'איסור נגיעה' וכד' - אז לא מושכים ברגע שמבינים שזה ה'באשערט' (הזיווג משמיים...)