עונה

עונה

1) מהיכן אתם?מוצקין סיטי 2) מה גילכם?12 3) מה מינכם?נקבה-המין השולט 4) אוהבים את החיים?בארוררר 5) מתכוונים להתגייס בכלל?כאילודההה 6) חבר\ה?כןןן.. סורי אם התבאסתם 7) איפה אוהבים לבלות?מועדונים , קניונים , תל אביב, חנויות בגדים . 8) מעשנים (סיגריות)?לאאאא 9) ניסיתם פעם סמים?לעעעעעעעעעעעעא 10) מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? אמממממממ... זרקתי על מורה כדור לפני שנתיים 11) מה גרם לכם להביע צער וחרטה?וואלה לא שזכור לי 12) מה אוהבים לעשות? ללכת ליקנות בגדים , ללכת לים .... ואיך לא - לירקוד 13) במה עוסקים? ריקוד 14) רשיון יש?היי, חכויש עוד זמן 15) מה עושה לכם את זה?מממ .. בנים אם עיניים כחולות 16) מה מחמיא לכם?פאןןןן והכללל 17) איזו מלה תגרום לכם להסמיק?אני אוהב אותך 18) מה יגרום לכם לצחוק? אנשים צוחקים איתי על מישהוא אחר בזמן שאני צוחקת עליהם 19) מה יגרום לכם להתאהב?בנים לא בישנים אפשר קצת שוויצרים אבל לא יותר מידי! 20) מתי התאהבתם לראשונה?כיתה ד' 21.) האם כשמאוהבים בכם זה עושה לכם תחושה טובה?מאודדדדדד.. בגלל זה תמיד יש עלי תחושה טובה חחח 22) האם ביקרתם בחו´ל ואיפה?כןןן ... חחח הרבהה עדיףשאני לא יפרט 23) מהו מצבכם הבריאותי?סבבה.. אפילו יותר מידי סבבה

למעלה