עונה

Judith b

New member
עונה

שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום ! היי מה קורה ? הכל סביר מה שלומך ? בסדר יווווופי ! אז בואי ספרי לנו קצת על עצמך. בת כמה את ? 15 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 4.9.1990 אז מה, מה את עושה עכשיו ? מתכתבת ורואה טליווזיה חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. דווקא לא חשבתי להגיד את זה... מה הדבר האחרון שאכלת ? קוסקוס-->שולטט אהה.... מתי זה היה ? הרגע.. שומע מוזיקה ? לא למה ? כובע איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?לפני דקה האאאא... עם מי ? עדי--<מכיר? אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? בטח שיש...זה שונה..יש שקרים לטובתו של האדם, שקרים לרעתו וכל מיני סוגים.. ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? כן בטח...ומי שיגיד שלא הוא שקרן ושקרים לא לבנים :p ? ראה השאלה הקודמת נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? לא. או שכן...? תלוי.. ולא תגיד לו את זה בפנים ? תלוי מי הבנאדם.. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? גלי..זה מיוחד ונחמד ויפה ומה יש לך ? תלתלים הולכים עם צעיפים ? לפעמים... וכובעים ? לא כפפות ? לא..לרוב אני לא מוצאת אותם
מה עדיף, חורף או קיץ ? חורף :) זה שולט...אבל גם קיץ זה נחמד--> ים בריכה גמאני חושבת שחורף זה חרא-----> אני לא! שובניסט ? לא פמינסט ? ולא..((מזכיר לי שיחה עמוקה) אוהב מיץ תפוזים ? בטחח נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? בהחלט כןןן לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן..אני מסיימת מה שאני מתחילה... שותה קולה ? לא.. ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?אכן כן בגלל זה אני לא שותה את זה אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! תקראי טובבבב אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? תותים ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? אנונה ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? מנגו ומה הכי מעפן ? אפרסמון אוהב ללכת לים ? ברורררר ולבריכה ? גם.. נכון אתה מתגעגע ? כן... לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? כןןן איזה הכייייייי הכי ? שוקולד חלב אוורירי עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא.. במה ? זנות..חח סתם איזה מגמה אתה בבצפר ? מדעים ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? היסטוריה... בעע.. אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אמ לא.. מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 10 ובחופשים ארוכים ? 12 מנהל פורום ? לא איזה ? לא וקומונה ? לא בלוג יש ? כן... הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? היפ הופ,רוק וישראלי.. וזמר\זמרת\להקה ? אין משו מיוחד.. את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? גיים בויז..חח..סתם..זו להקה מעפנה...לוידעת אין משו ספציפי כמה סקרים כתבת לפה ? 0 כי אני חדשה פה וכמה ענו עליהם ? הרבה ? נחש מאמין באלוהים ?כן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? לפעמים... מה גורם לך לחשוב ככה ? אממ לוידעת מי המורה האהובה עלייך ?המורה ללשון ואנגלית והשנואה ? היסטוירה בעע ומה הצבע האהוב עלייך ? כחול וורוד ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? עכשיו כן יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? לא יוצא לי איזה ?.. ילדותי ? בטחח מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? זה מיוחד ועל בנים עם שיער ארוך ?| זה יכול להיות נחמד..תלוי למי..

למעלה