עונה...

עונה...

שם:מאי שם משפחה:רוני גיל:13.5 עולה לכיתה:ט'(למרות שהייתי צריכה לח') ת.לידה:4.10 אוככל :פיצה... או או P: חלב\לבן:חלב לבן\מריר:לבן מריר\חלב:חלב פנקייק\קרפ:גם וגם! קעקוע\עגיל:קעקוע עגיל בלשון\עגיל בגבה:בלשון עגיל בטבור\עגיל בלשון:בטבור האלופה\הבורר:הבורר פיק אפ\ילדות רעות D:פיק אפ פורום\צ'ט:פורום אייסיקיו\מסנג'ר:לא סובלת את שינהם מחשב נייד\מחשב לא נייד:מחשב לא נייד טלוויזיה\מחשב:טלווזיה יס\הוט:הוט שחור\לבן:שחור מאורר\מזגן:מזגן ים\בריכה:בריכה לישון\מחשב:מחשב יהודה לוי\עפר שכטר:יהודה לוי ברור! קרן ברגר\עופרי פרישקולניק:עופרי אוונסנס\סינרגיה :סינרגיה לירז צ'רכי\בר רפאללי (בררור שליררז :D ):ברור שלירז(כבר עניתם בישבילי חח מה אתם חושבים על.. (ליד השם אתם רושמים א' , ב', או ג') א - מושלמ\ת-לירז ב - סבבה ג - מגעיל\ה- ללירז צ'רכי (מי שלא רושם א' נכחחד :D ) נטע גרטי-חמודה יהודה לוי-חתיך הורס! מיכל ינאי :חמודה עפר שכטר-מושלם מייקל לואיסנחמד... רן דנקרמושלם יעל פוליאקובחמודה זוהר ליבה חתיך!! דנה פרידרמושלמת איתי תורג'מן-חמוד מוסקו אלקעי-מצחיק קרן ברגר-יפה גיא אריאלי-חתיך עופרי פרישקולניק-מושלמת ולדימיר פרידמן-מגעיל יעל הדר-חמודה יש לך...? (כן\לא) שיער ארוך-כן משקפיים-לא נעלי עקב-לא גופייה סגולהלא חצאית מיני-כן דיסק של לירז-כן קעקוע איפשהו בגוף-לא פירסינג-לא סקיני לבן-לא צמיד גולגולות-לא דגמ"ח ירוק-כן תמונה : (להוסיף) השאלון: *חופר *סבבה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף

G a L104

New member
../images/Emo122.gif

למה את לא מקשיבה לאף אחד? תלמדי לשרשר!

../images/Emo207.gifיש לי שאלה..

גיליתי הלירז היתה מדובבת בסידרה מועדון וינקס.. יש לי שאלה את מי היא דובבה כי לא הצלחתי לגלות עם מישהו יודע שיענה לי תודה...

את דארסי- - > זאת אחת מהרעות

אבל למועדון ווינקס יש 3 עונות ולירז דיבבה שם רק בעונה הראשונה. את העונה הזאת תוכלי למצוא בהוט וי או די. לירז גם דיבבה הרבה סדרות בהופ- זה די מצחיק כי אח שלי קטן אז הוא רואה הופ ואז אני פתאום שומעת את הקול של לירז, היא דיבבה איזו סידרה עם ארנבים, וסידרה עם חווה, בקיצור לירז דיבבה הרבה סדרות !!

amit zur

New member
נצל"ש מירב פלדמן מכירים?

יואו היום הלכתי עם חברה שלי כזה ל"פרדו" הגלידריה שלנו.. ואז חזרנו הביתה.. וירדנו בסוקולוב((הרח' הראשי)) ואני רואה מישהי יפה כזאת... בלונדה.. ואני כזה: "מירב?" והיא: היי... והיא לבשה משקפי-שמש, סטרפלס ירוקה כזו ומכנס לבן קצר והיא הייתה יפה... אז אני וחברה שלי ממשיכות ללכת... ואני כזה: "נו בואי לארומה מירב שם!" ושתינו רצות כזה.. ואז מצאתי אליבי.. קנינו מי-תפוח כי נשאר לירק 10 ש"ח... ואז ישבנו שולחן לידה.. וחברה שלי ניסתה לצלם אותה.... והיא הצליחה רק את השיער... ואז אזרתי אומץ ונגשתי אליה... ---- השיחה: אני: היי מירב מירב: היי חמודה אני: היי אני עמית אני גרה בעצמון 18 ב'... מירב: הא מגניב... אני: את יודעת אח שלי אוהב אותך... כל היום הוא מסתכל בערוץ הילדים וזה.. מירב: באמת? אני: כן... ואני מכורה לבורר את ממש שיחקת טוב! מירב: או תודה איזה מתוקה... אני: אממ טוב ביי מירב: ביי מותק... ---- וחברה שלי כזה לא האמינה... פעם לפני 5 שנים מירב גרה בבית שלי.. ואז אנחנו גרים בו עכשיו... אז היא מכירה אותנו קצת... והיא ממש ממש ממש נחמדה! אממ... זהו... נ.ב הכי מצחיק שפעם שעעברה שיצאתי עם חברה שלי ראינו את צביקה פיק... חחח

amit zur

New member
כן מלא...

אבל אותם כאילו ממש בלי כוונה בחודשיים האחרונים חחח

אנבלווש

New member
מאגניב ../images/Emo3.gif

חח..מי עוד פגשת? את לירז במקרה פגשת?

amit zur

New member
הלוואי...

טל מוסרי =]] רן דנקר אושרי כהן מייקל לואיס עדי הימ.... דון לני גבאי שירה ולינצקי((נראה לי)) אייל גולן עידן יניב... טוטו תמוז((בן דוד שלי)) יוסי בניון מיכאל זנברג מליאן של כדורגלנים.. קובי מחט... ליאת אחירון((זוכרת אותה?)) שהייתי ילדה... ועוד כמה.. שברחו לי...

אנבלווש

New member
ווואיי..כממה ../images/Emo12.gif

חח.. אייזה כייףף לךך
מסתבר שפגשת חצי עולם ואת לירז עדיין לא חחח.. לא חשוב עם כל המפורסמים שפגשת עד עכשיו- אני כמעט בטוחה שתפגשי גם אותה
תגידי..איך פגשת אותם?!@,# פשוט סתם ראית אותם ברחוב? חח

amit zur

New member
אמן! לירז היא חיי...

אם לירז תופיע השנה בפסטיגל אני אראה אותה.. כי חברה שלי מופיעה שם... ואני מכירה חלק מהמשפחה...כאילו אבא שלי ודודה שלי מכירים... =]]

למעלה