עונה...

עונה...

א מה אתם אוהבים אצל לירז? 1 את העיניים 2 את השיער 3 את מיבנה הגוף ב איך לירז מיתאפרת? 1 יפה 2 מדהים 3 סביר תשובה:את השיער ג מה אתם חושבים על לירז? (מראה חיצוני) 1 יפה 2 מדהימה 3 לא משהו... כמו כל אישה רגילה... תשובה :מדהימה!!! על קריירת המישחק: א איפה הכי אהבתם את לירז??? 1 ב"סוף העולם שמאלה" 2 ב"אלופה" 3 ב"משאית" 4 "בעיר הנפט" 5 "בפסטיגל פנזיה" 6 ב "ברנשים וחתיכות" תשובה :גם באלופה וגם בפסטיגל ב איך לדעתכם לירז שיחקה "בסוף העולם שמאלה"? 1 לסרט ראשון שלה מדהים 2 יפה אבל יש שחקנים ששיחקו יותר טוב 3 לא מתאים לה לשחק בסרט תשובה:לסרט הראשון שלה מדהים! ג איך לדעתכם לירז משחקת באלופה את הביץ'? 1 מדהים לירז ממשחקת תמית טוב גם את הרעה וגם את הטובה 2 ללירז מתאים יותר לשחק את הטובה 3 ממש לא מתאים לה לשחק את הביץ' תשובה:גם את הרעה וגם את הטובה ד ראיתם את ההצגה ברנשים וחתיכות? 1 כן 2 לא (אם עניתם"לא" רדו לשאלה ז') ה אהבתם איך שלירז שיחקה שם? 1 כן מאוד היא הייתה השחקנית הכי טובה 2 אני מאוד אוהב/ת את המישחק של לירז אבל הפעם מיה דגן שיחקה יותר טוב 3 ממש לא אהבתי את המישחק שלה שם ו אם לירז לא הייתה משחקת בהצגה היא (ההצגה) הייתה: 1 גרועה!!! לירז העמידה את ההצגה הזו 2 אותו דבר אבל לירז הייתה חסרה שם 3 אותו דבר ואפילו יותר טוב ז ראיתם האלופה עונה ראשונה? כן ברור!! לא (אם עניתם לא רדו לשאלה י"א) תשובה:כן ברור! ח אם לירז לא הייתה משחקת את מיטל היא הייתה משחקת את: 1 דריה 2 ליאן 3 מילי 4 סיגי 5 אחר ואת מי 6 שום תפקיד, התפקיד של מיטל תפור על לירז תשובה:את מילי הכי מתאים! ט אם מיטל לא הייתה עם סער היא הייתה עם: 1תום 2 ג'לל 3 דובי 4 טוקו 5 עובד תשובה:תום י איך לירז שיחקה באלופה? 1 חמודה!!! מדהימה!!! אין עליה 2 בסדר אבל יש שחקנים יותר טובים בסידרה 3 עדיף שהיא לא הייתה משחקת שם ביכלל תשובה:חמודה מדהימה אין עליה! י"א אתם רואים עונה שנייה של האלופה? 1כן מה זה קשור ללירז? 2 לא לירז לא משחקת אני עושה חרם על הסידרה הזו!!! 3 כן אבל רק ביגלל שראיתי את העונה הראשונה אבל לירז מאוד חסרה! 4 כן בטח יש עוד שחקנים שאני אוהב/ת לא? תשובה:כן רק ביגלל שראיתי את הרשונה י"ב לירז חסרה באלופה? 1כן! כן! כן! למה הלכת לירז??? 2 כן אבל מיסתדרים עכשיו יש את שנהב צדוק! 3 לא לי זה סבבה שהיא לא נימצאת שם תשובה:כן כן כן למה היא הלכה? י"ג לירז מודיעה: "אני חוזרת לעונה שלישית של האלופה" אתם 1 יש תודה!!!!!!!!!! חולה עלייך 2 אוקיי סבבה היית חסרה 3 מה איכפת לי??? 4 אוף לא רוצה שהיא תחזור תשובה יש תודה!!!!!אני מתה עלייך י"ד שאלה קצת לא קשורה ללירז אבל את מי אתם הכי שונאים באלופה שתיים? 1 את ליאן 2 את טובה 3 את מילי 4 את ניקי 5 את דריה תשובה:את ניקי! ט"ו אם לירז הייתה משחקת באלופה שתיים ולא את מיטל היא הייתה משחקת את: 1 ליאן 2 דריה 3 סיגי 4 ניקי 5 אלינור 6 את יפית תשובה :ליאן על לירז בתור זמרת: ט"ז אתם אוהבים את לירז בתור זמרת? 1כן מאוד! 2היא בסדר לא "הכי הכי" 3 לא, ממש לא!!! תשובה:כן מאוד! י"ז איזה שיר אתם הכי אוהבים של לירז??? 1 "בעיניים עצומות" 2 "ריסים" 3 "הכל יהיה בסדר" 4 "אל תפסיק" תשובה:ריסים י"ח יש לכם את הדיסק של לירז?? 1 ברור!!! קניתי אותו ביום שהוא יצא! 2 לא אני שומע/ת דרך המחשב 3 לא למה לי?? תשובה:ברור קניתי אותו שיצא! על הלבוש של לירז: י"ט מה אתם חושבים על איך שלירז מיתלבשת?? 1 מה זה כבר לא ברור?! מדהים!!! 2 נחמד 3 היא לא מותאמת 4 מגעיל תשובה:נחמד... כ אתם הייתם מיתלבשים כמוה (זו שאלה גם לבנים וגם לבנות זו רק שאלה...) 1 ברור איפה היא קונה אותם אני רץ/צה ליקנות! 2 תלוי איזה בגד 3 ממש אבל ממש לא תשובה:תלוי איזה בגד כ"א ללירז מתאים: 1 מיכנסיים וחולצה 2 חצאית 3 מיני 4 שימלה 5 כל מה שהיא לובשת טוב עליה! תשובה :כל מה שהיא לובשת טוב עליה!(כי היא מזה רזה) כ"ב ללירז מתאים לשחק בפירסומת לפנטן? ברור!!! ממש לא!!! תשובה :ברור!!! אתם ולירז: כ"ג כמה אתם מעריצים את לירז??? 1 היא בישבילי "האחת , היחידה, האלופה..." 2 אני אוהב/ת אותה לא צריך להגזים 3 כן מעריץ אבל יש לי כוכב אחר שאני מעריץ יותר 4 מי זו לירז?? 5 אני מעריץ אך ורק ת'צמי חחח... תשובה:היא בישבילי אחת האלופה! כ"ד מישהו מקלל/יורד על לירז אתם: 1 מקללים אותו יורדים עליו מיהו שהוא יעשה את זה?! 2 שואלים אותו למה ומסבירים לא שזה לא יפה 3 מיתעלמים יש הרבה מטומטמים כאלה בעולם שיורדים על אנשים שלא ברמה שלהם 4 מה איכפת לי?? לכל אחד יש דעה לא?? תשובה:מיתלעמים יש על הרבה מטומטמים שחןרדים על אנשים לא ברמה שלהם. כ"ה איך אתם קוראים ללירז?? 1 לירז צ'רכי 2 לירז 3 לירזי 4 לירזו'ש מאמוש 5 נשמאמי 6 אחר ומה הכינוי תשובה:לירזי כ"ו מציעים לכם להופיע עם לירז אתם: 1 חלום שהיתשם!!! 2 שמחים עד הגג!!! 3 סבבה 4 מה איכפת לי? 5 מי רוצה להופיע איתה ביכלל?? תושבה:חלום שהיתגשם ושאלה אחרונה : יש לכם מישאלה לבקש מלירז אתם מבקשים: 1 תקדישי לי שיר... 2 בואי תיתארחי אצלי בבית 3 בואי נצא לשופינג 4 תעלמי! תשובה:בואי תיתאחרי אצלי בבית! אם עיתון "מעריב לנוער מעלה את הסקר איזה תמונה הייתם רוצים שתיה לידו?" (נא לשים תמונה) אין לי תמונה לירז מושלמת בכל תמונה!!

inbals93

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

מה עם לשרשר?!
היית צריכה לעשות "הוספת תגובה" להודעה הראשית של "רותם654" [עם הנקודה הכתומה בצד..]

למעלה